• O femeie care a doborât recordul Guinness World Record pentru cele mai lungi unghii de la mâini, a povestit cum își îndeplinește sarcinile zilnice cu o lungime combinată a unghiilor de 1.306,58 cm.
  • Diana Armstrong își crește unghiile de 25 de ani și spune că nu a mai fost la un salon de înfrumusețare de 22 de ani.
  • Ea și-a tăiat ultima dată unghiile în 1997, apoi a jurat să nu-și mai taie niciodată unghiile.

O femeie care a doborât recordul Guinness World Record pentru cele mai lungi unghii de la mâini, a povestit cum își îndeplinește sarcinile zilnice cu o lungime combinată a unghiilor de 1.306,58 cm.

Diana Armstrong își crește unghiile de 25 de ani și spune că nu a mai fost la un salon de înfrumusețare de 22 de ani. Ea și-a tăiat ultima dată unghiile în 1997, apoi a jurat să nu-și mai taie niciodată unghiile, după ce Latisha, în vârstă de 16 ani, a murit în mod tragic în somn din cauza unui atac de astm. Fiica ei a fost ultima persoană care i-a făcut unghiile. Deși ceilalți copii ai ei au încercat să o convingă să îi facă manichiura, odată ce au înțeles semnificația, au renunțat.

Vorbind despre cum se descurcă cu unghii atât de lungi, Diana, din Minnesota, SUA, a spus: „Îmi trag fermoarul la pantaloni sau la jachetă. Pot să deschid o cutie de suc, dar am nevoie de un cuțit. Am condus o mașină, dar a trebuit să scot mâna pe geam, așa că nu mai conduc. Iar în toaletele publice, trebuie să folosesc cea mai mare cabină – unghiile mele sunt de obicei mai lungi decât cele de dimensiuni normale”.

Recomandări

CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT
NIO LANSEAZĂ UN NOU MODEL
UNIVERSITATEA SPRIJINĂ ARTA
UE INVESTIGHEAZĂ META
AU VEDETELE SUCCES PE TINDER?
SUA SANCȚIONEAZĂ TRANSFERURILE ILEGALE DE ARME

Ea a adăugat: Fiecare unghie durează aproximativ 10 ore pentru a fi șlefuită și lustruită. Trebuie să folosesc o unealtă Dremel pentru prelucrarea lemnului. Mi le fac la fiecare patru-cinci ani și folosesc între 15 și 20 de sticle de ojă. Le-am vopsit săptămâna trecută și a durat patru zile. Dacă trebuie să ridic bani de pe jos, pot să ridic bancnote. Dar dacă scap mărunțișul pe podea, acesta va rămâne acolo jos.”

După ce a fost recunoscută oficial de către echipa Guinness World Records la începutul acestui an, Diana a crezut inițial că este vorba de un fel de glumă, dar acum este mândră de distincția ei și crede că și Latisha ar fi la fel.