• Martha Stewart a devenit cea mai în vârstă persoană care apare în numărul de costume de baie al revistei Sports Illustrated.
  • Stewart a scris pe Instagram că speră ca revista să îi inspire pe oameni ,,să încerce lucruri noi, indiferent în ce etapă a vieții te afli” .
  • Martha Stewart a început să lucreze ca model la vârsta de 15 ani.

La 81 de ani, Martha Stewart a devenit cea mai în vârstă persoană care apare în numărul de costume de baie al revistei Sports Illustrated. Autoarea cărților de bucate și personalitatea media a depășit-o pe Maye Musk, care a pozat pentru numărul special în 2022, la 74 de ani, scrie presa internațională.

Stewart a scris pe pagina sa de Instagram că speră ca coperta să îi inspire pe oameni ,,să încerce lucruri noi, indiferent în ce etapă a vieții te afli” . Ea a postat, de asemenea, un clip video dintr-un interviu din podcastul său cu MJ Day, redactor-șef al SI Swimsuit. Videoclipul prezintă o serie de fotografii de la ședința foto a lui Stewart din Republica Dominicană.

Martha Stewart a devenit cea mai în vârstă femeie care apare pe coperta Sports Illustrated

View this post on Instagram

A post shared by Martha Stewart (@marthastewart)

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Stewart a fondat Martha Stewart Living Omnimedia în anii 1990. Ea a devenit un nume important în domeniul divertismentului și al stilului de viață. A prezentat numeroase emisiuni TV și în ultimii ani a avut mai multe ,,aventuri” cu rapperul Snoop Dogg, potrivit AP.

Stewart a fost fotografiată de Ruven Afanador pentru copertă. ,,Când am auzit că voi fi pe coperta revistei Sports Illustrated Swimsuit, m-am gândit: «Oh, ei bine, este destul de bine». Voi fi cea mai în vârstă persoană, cred, care a apărut vreodată pe coperta Sports Illustrated” , a declarat Stewart pentru The Guardian.

Celelalte personalități alese pentru copertă au fost actrița Megan Fox, modelul Brooks Nader și muzicianul Kim Petras.

Martha Stewart a început să lucreze ca model la vârsta de 15 ani, apoi a lucrat ca agent de bursă pe Wall Street și mai târziu a început o afacere de catering, care s-a transformat în timp într-o companie media de succes despre un stil de viață sănătos.

Citește și

Înaintea următoarei lansări Starship, SpaceX angajează un șef important de la NASA pentru zboruri spațiale umane

Un tată disperat din UK fură lapte praf pentru a-și hrăni bebelușul. Creșterea prețurilor afectează mai multe familii

Surpriză neplăcută de la INS: Economia României a crescut cu 2,3% în primul trimestru din 2023, faţă de perioada similară din 2022. Aşteptarea analiştilor era o creştere de 4%