• Oprah Winfrey, celebra prezentatoare, și-a făcut apariția la o prezentare Louis Vuitton Cruise Show din Italia unde a șocat fanii cu noua ei siluetă.
  • Oprah Winfrey, în vârstă de 69 de ani, a fost este dispusă să împărtășească rutina ei zilnică alimentară pentru a ajuta și alte persoane.
  • Oprah Winfrey consumă zilnic aproximativ 1.700 de calorii bine echilibrate, calcularea caloriilor sunt un factor foarte important în regimul de viață sănătos.

Oprah Winfrey a vorbit deschis despre modul în care a reușit să slăbească 40 de kilograme și a împărtășit care sunt alegerile sale gastronomice, scrie Hello Magazine.

„Vă pot spune sincer că nu mă mai lupt. mănânc tot ceea ce îmi place fie că e vorba de tacos sau paste. Nu m-am simțit niciodată rău din cauza mâncării.”, a declarat Oprah.

Oprah consumă zilnic în jur de 1.700 de calorii bine echilibrate, aportul zilnic de calorii este alcătuit din 20% proteine, 30% grăsimi sănătoase și 50% carbohidrați, cum ar fi cereale integrale, fructe sau legume.

Recomandări

CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.
Sursă: CNBC

Care este dieta prezentatoarei?

La micul dejun, Oprah variază între un smoothie cu fructe de pădure, împreună cu diferite semințe cum ar fi caju sau migdale și între un smoothie de portocală cu un oatmeal ce conține un ovaz, un mix de semințe și afine.

La prânz, Oprah alege pâinea din cereale integrale cu maioneză lite, curcan afumat, brânză, avocado și roșii. Alte opțiuni includ supa de dovleac cu curry, un burger vegetarian, un burger de curcan la grătar cu două felii de roșii, frunze de busuioc și o felie de brânză cheddar.

La cină, Oprah urmează același tipar care este alcătuită din alimente proaspete pregătite simplu. Într-o zi poate fi orez sălbatic cu amestec de legume și cotlete de piept de pui fără piele și fără oase, sau paste cu amestec de legume și pui.

Citește și: