• Madame Tussauds Amsterdam a dezvăluit o nouă figurină de ceară a Rihannei.
  • În figurină RiRi apare purtând un body mov, cizme până la coapse și o pelerină florală.
  • Rihanna și A$AP Rocky au atras toate privirile la Muzeul Metropolitan din New York, acolo unde a avut loc ediția din acest an a Met Gala.

Fanii pot acum să se fotografieze cu Rihanna în Amsterdam – cu noua ei figurină de ceară, mai exact.

Madame Tussauds Amsterdam a prezentat o nouă figurină a lui Rihanna pe Instagram marți, 2 mai. În figurină RiRi apare purtând un body mov, cizme până la coapse și o pelerină florală, inspirată de spectacolul de modă Savage X Fenty Fashion Show din 2020, scrie Billboard.

,,Madame Tussauds se mândrește să prezinte figura de ceară a celebrei cântărețe Rihanna în atracția noastră” a scris muzeul. În legendă se mai menționează că ținuta figurinei este inspirată de look-ul floral pe care artista l-a purtat în spectacolul Savage X Fenty din 2020.

Recomandări

MESAJUL LUI IOHANNIS DE PAȘTE
SFÂNTA LUMINĂ S-A COBORÂT LA IERUSALIM
POLIȚIȘTII CHINEZI, ÎN ILEGALITATE ÎN FRANȚA
SÂMBĂTA MARE E DEDICATĂ RUGĂCIUNII
FIREA ÎL PRINDE PE NICUȘOR DIN URMĂ
BLOOMBERG LANSEAZĂ GHID PENTRU ROMÂNIA

Rihanna și A$AP Rocky au atras toate privirile la Met Gala

Rihanna a atras atenția după apariția ei remarcabilă la evenimentul Met Gala de luni, 1 mai, unde a îmbrăcat o superbă rochie albă creată de Valentino și în care și-a arătat burtica de graviduță.

,,Nu seamănă deloc cu prima sarcină” , a declarat artista pentru ET, referindu-se la faptul că este însărcinată pentru a doua oară cu A$AP Rocky. ,,Totul este diferit, dar sunt bucuroasă că trec prin această experiență.” , a spus RiRi.

Met Gala este, prin tradiție, unul dintre marile evenimente ale modei, iar invitații s-au întrecut în ținute extravagante. Tema petrecerii de anul acesta l-a avut în prim-plan pe regretatul designer Karl Lagerfeld și fiecare l-a omagiat în felul său.

Citește și

Gwyneth Paltrow spune „cine e mai bun la pat”: Ben Affleck sau Brad Pitt?

Un bărbat în scaun cu rotile, „umilit” după ce a fost lăsat să se târască din avionul Ryanair: „Oricine își dorește să fie tratat în mod egal”

Emma Watson dezvăluie motivul pentru care a luat pauză cinci ani de la actorie: „Nu am fost foarte fericită”