FOTO. Rihanna are o nouă figură de ceară la Madame Tussauds din Amsterdam. Cum arată figurina

95ème édition de la cérémonie des Oscars à Los Angeles, le 12 mars 2023. Oscar nominee Rihanna arrives on the red carpet of the 95th Oscars at the Dolby Theatre at Ovation Hollywood on Sunday, March 12, 2023.,

Fanii pot acum să se fotografieze cu Rihanna în Amsterdam – cu noua ei figurină de ceară, mai exact.

Madame Tussauds Amsterdam a prezentat o nouă figurină a lui Rihanna pe Instagram marți, 2 mai. În figurină RiRi apare purtând un body mov, cizme până la coapse și o pelerină florală, inspirată de spectacolul de modă Savage X Fenty Fashion Show din 2020, scrie Billboard.

,,Madame Tussauds se mândrește să prezinte figura de ceară a celebrei cântărețe Rihanna în atracția noastră” a scris muzeul. În legendă se mai menționează că ținuta figurinei este inspirată de look-ul floral pe care artista l-a purtat în spectacolul Savage X Fenty din 2020.

Rihanna și A$AP Rocky au atras toate privirile la Met Gala

Rihanna a atras atenția după apariția ei remarcabilă la evenimentul Met Gala de luni, 1 mai, unde a îmbrăcat o superbă rochie albă creată de Valentino și în care și-a arătat burtica de graviduță.

,,Nu seamănă deloc cu prima sarcină” , a declarat artista pentru ET, referindu-se la faptul că este însărcinată pentru a doua oară cu A$AP Rocky. ,,Totul este diferit, dar sunt bucuroasă că trec prin această experiență.” , a spus RiRi.

Met Gala este, prin tradiție, unul dintre marile evenimente ale modei, iar invitații s-au întrecut în ținute extravagante. Tema petrecerii de anul acesta l-a avut în prim-plan pe regretatul designer Karl Lagerfeld și fiecare l-a omagiat în felul său.

Citește și

Gwyneth Paltrow spune „cine e mai bun la pat”: Ben Affleck sau Brad Pitt?

Un bărbat în scaun cu rotile, „umilit” după ce a fost lăsat să se târască din avionul Ryanair: „Oricine își dorește să fie tratat în mod egal”

Emma Watson dezvăluie motivul pentru care a luat pauză cinci ani de la actorie: „Nu am fost foarte fericită”

Exit mobile version