• O fotografie istorică cu Regele Charles al III-lea așezat alături de moștenitorii săi – Prințul William și Prințul George – a fost făcută publică la aproape o săptămână de la încoronare.
  • Fotografia monarhului alături de fiul și nepotul său a fost realizată în sala tronului de la Palatul Buckingham în ziua în care a fost încoronat la Westminster Abbey.
  • Cele mai recente fotografii au fost realizate și de fotograful Hugo Burnand, care a realizat fotografiile de la nunta lui Charles și a Camillei în 2005.

Noul portret al celor trei generații îl arată pe rege stând în centru, pe unul dintre cele două tronuri din 1902, cu prinții William și George de o parte și de alta a acestuia.

Regele Charles al III-lea și-a marcat încoronarea cu un nou portret de familie în care apare alături de cei doi moștenitori ai tronului, prințul William și prințul George, scrie Sky News.

Fotografia monarhului alături de fiul și nepotul său a fost realizată în sala tronului de la Palatul Buckingham în ziua în care a fost încoronat la Westminster Abbey.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
SCANDAL CU SÂNGE INFECTAT ÎN UK
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
APPLE ADUCE UN NOU MAGAZIN DE APLICAȚII

Fotografia îl prezintă pe rege așezat în centru pe unul dintre cele două tronuri din 1902, care au fost realizate pentru a fi folosite la încoronarea regelui Edward al VII-lea pentru viitorul rege George al V-lea și regina Mary.

De asemenea, tronurile au fost folosite și în 1937, la încoronarea bunicului lui Charles, regele George al VI-lea.

Foto- Sky News

În imagine, Regele Charles al III-lea al Marii Britanii poartă Roba de Stat și Coroana Imperială de Stat, în timp ce ține în mână Globul Suveran și Sceptrul Suveran cu Cruce.

Regele Charles al III-lea se așează pe tron alături de moștenitorii William și George într-un portret istoric de la încoronare

O altă imagine nouă a fost făcută publică vineri, în care apar Regele și Regina alături de Pajii de Onoare și Doamnele de onoare.

FOTO – Sky News

Printre pajii regelui se numără Prințul George, Ralph Tollemache, 12 ani, Lord Oliver Cholmondeley, 13 ani, și Nicholas Barclay, 13 ani. Camilla, în vârstă de 75 de ani, i-a ales pe nepoții Freddy Parker Bowles, 13 ani, gemenii Gus și Louis Lopes, 13 ani, și pe strănepotul ei Arthur Elliot, 11 ani.

Regele și regina, care apare purtând coroana reginei Maria și Robe de stat, sunt înconjurați de sora Camillei, Anna-bel Elliot, și de marchiză de Lansdowne, care a fost numită la Casa Regală ca însoțitoare a reginei în 2022.

Cele mai recente fotografii au fost realizate și de fotograful Hugo Burnand, care a realizat fotografiile de la nunta lui Charles și a Camillei în 2005.

După un weekend de festivități, regele a emis marți un mesaj scris în care a spus că sprijinul națiunii a fost ,,cel mai mare cadou posibil pentru încoronare” , adăugând: ,,Vă mulțumim, fiecăruia dintre voi” .

Citește și

Facebook Messenger nu va mai fi disponibil pe unele dispozitive. Milioane de utilizatori vor fi afectați de această schimbare

FOTO. Johnny Depp încheie cel mai mare contract de parfumuri pentru bărbați cu Dior, în valoare de peste 20 de milioane de dolari

VIDEO. Donald Trump își arată mișcările de dans