• Tinerii spun că îmbătrânesc devreme din cauza stresului.
  • Tinerii sunt stresați din cauza job-ului și a celor care nu îi înțeleg.
  • Cântatul poate ajuta creierul să rămână tânăr.

Tanăr vreau mereu sa fiu, dar ce mi-aș dori să arăt ca tata. Asta e noua dorinta a tinerilor din Generatiei Z care se plang ca parintii lor arata mai bine decat ei. Generatia Z se plange ca imbatraneste prea repede din cauza stresului de care se lovesc la fiecare pas. Sunt stresati de job, de oamenii care nu ii inteleg sau de inteligenta artificiala care le pune viitorul in pericol. Spun ca incearca sa isi salveze tenul cu seruri anti-aging, dar parinti lor,care nu fac nimic, tot arata mai bine.

Un lucru e sigur, putina muzica chiar le poate fi de ajutor tinerilor. Nu doar ca îi ajută să se mai relaxeze, dar cercetătorii au descoperit si ca daca pui mana pe un instrument muzical o să ai un creier mai tânăr. o memorie mai bună si o gândire mai complexa. Cel mai bun instrument muzical pentru creier este pianul.

De sănătatea noastră mintala se ocupa și profesorii romani. Universitatea Babes-Bolyai vrea sa facă un studiu in toată țara ca să își dea seama cum apar si cum evoluează bolile mintale in Romania.

Recomandări

A.I. NEWS
ULTIMATUM PENTRU HAMAS
CÂT INVESTESC PARTIDELE ÎN PROPAGANDĂ
UNDE MERGE REGELE CHARLES
MACRON A IEȘIT LA ATAC
FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID

Citește și