• Studenții din Anglia lipsesc din ce în ce mai mult de la școală.
  • Chiulitul de la școală este una din cele mai grave probleme din UK.
  • Tinerii trebuie instruiți ca să știe să poarte o conversație.

Genrerația Z intră cu greu pe piața muncii, spune Ruby McGregor-Smith, membră în Parlamentul Britanic. Din cauza pandemiei, tinerii nu au putut să prindă experiență la muncă, adaugă ea. Problemele generației Z nu se opresc aici. Studenții lipsesc din ce în ce mai mult de la școală. Numărul celor care chiulesc a crescut de la 13% la 24%.

Angajatorii au observat că deși tinerii care intră în lumea muncii sunt, în general, plini de entuziasm, au lacune și nu au experiență de muncă. Asta în timp ce țara se confruntă cu o criză de personal în serviciile pentru clienți și în industria opsitalieră. Tinerii au nevoie de pregătire ca să știe să curețe și să șteargă mesele, să răspundă la telefon, să poarte o conversație și să facă glume.

Ca să găsească personal, angajatorii apelează la videoclipuri ca cele de pe TikTok, ca să interacționeze cu generația Z. Angajatorii fac video-uri prin care instruiesc personalul nou din firme cum să șteargă diverse suprafețe sau să țină un pahar de vin. La final, angajații primesc un test ca să se asigure că tinerii au înțeles.

Recomandări

UK AR TRIMITE SOLDAȚI ÎN GAZA
AVEM PRINTRE CELE MAI MICI PREȚURI LA ENERGIE
BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA
VICTORIE PENTRU ALCARAZ LA MADRID
BENEFICIILE URCATULUI PE SCĂRI
UNDE MERGI ÎN VACANȚA DE PAȘTE?

Citește și: