• Casper Ramos trebuia să ajungă din Philadelphia în Fort Myers, Florida, dar a aterizat în Orlando, la 250 km depărtare.
  • Compania Spirit Airlines trebuia să asigure îmbarcarea corectă a lui Casper, dar cineva a greșit procedurile.
  • Spirit Airlines nu are explicații pentru incident și a comunicat că este în curs o investigație internă”.

Viața bate filmul, din nou, cel puțin Home Alone. Un băiețel de 6 ani care trebuia să ajungă cu avionul la bunica lui în Florida, a aterizat la sute de kilometri depărtare. Totul s-a terminat cu bine, dar au rămas semne de întrebare.

Totul s-a petrecut pe 21 decembrie, când băiatul de șase ani, aflat la primul zbor din viața lui, a trebuit să meargă de la Philadelphia până la Fort Myers și, când un minor călătorește singur, un angajat al companiei aeriene îl însoțește până la poarta de îmbarcare. Se asigură că urcă în avion, că se pune pe locul care trebuie și, la sosire, este preluat de un angajat al companiei aeriene.

Băiatul a aterizat la Orlando, aflat la 250 de kilometri de punctul în care ar fi trebuit să aterizeze. Când și-a dat seama că nu este unde trebuie și că nu îl așteaptă nimeni, a sunat-o pe bunica sa. Maria Ramos, bunica lui Casper, a declarat pentru un post tv local că a fost șocată să primească un telefon de la nepotul ei care i-a spus că a aterizat la Orlando. Astfel, ea a fost nevoită să conducă peste 250 de kilometri pentru a-și recupera nepotul, iar Spirit Airlines s-a oferit să suporte costurile.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

Citește și