• Jimmy Kimmel l-a ironizat pe Biden după ce acesta și-a anunțat oficial intenția de a candida pentru un al doilea mandat în 2024.
  • Kimmel a făcut referire la vârsta înaintată a președintelui și la obiceiul său de a-i se șopti la evenimentele de presă.
  • Biden va avea 82 de ani până la alegerile din 2024 și 86 la sfârșitul celui de-al doilea mandat, dacă va fi reales.

Comediantul și prezentatorul de la ABC News Jimmy Kimmel, în vârstă de 55 de ani, l-a ironizat pe președintele Joe Biden după ce acesta și-a anunțat oficial intenția de a candida pentru un al doilea mandat în 2024. Kimmel a făcut referire la vârsta înaintată a președintelui și la obiceiul său de a-i se șopti la evenimentele de presă, scrie Fox News.

În videoclipul său de anunțare pentru realegerea sa în 2024, președintele Biden a afirmat că se luptă pentru a salva sufletul Americii”. Într-un răspuns la această afirmație, Kimmel i-a dat o replică.

E mult de luptă pentru asta” , a spus comediantul.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

Este mult pentru care să lupți” , a spus comediantul. Cei mai mulți oameni de vârsta lui abia câștigă bătălia împotriva constipației” , a glumit Kimmel.

„Bunicul Joe s-a întors pe drumul spre Casa Albă” , a adăugat comediantul liberal.

De asemenea, Kimmel a prezentat și o versiune parodiată a anunțului prezidențial al lui Biden, în care acesta își exprimă angajamentul de a continua să lucreze pentru a salva America. Videoclipul a fost publicat marți de echipa de campanie a lui Biden și subliniază că președintele vrea să îndeplinească promisiunile făcute față de americani.

Jimmy Kimmel reacționează la candidatura lui Biden pentru realegere

De asemenea, comediantul a ironizat unele dintre momentele virale în care lui Biden i se șoptește în public, un obicei pe care unii critici l-au numit ,,înfiorător” și pe care chiar și comediantul și susținătorul lui Biden, Stephen Colbert, l-a ironizat.

Biden va avea 82 de ani până la alegerile din 2024 și 86 la sfârșitul celui de-al doilea mandat, dacă va fi reales.

Este încă viril și plin de viață, deși, dacă va câștiga, va avea 82 de ani când va începe al doilea mandat. Fața lui ar putea să apară pe bani cât timp va fi încă în funcție” , a glumit Kimmel, adăugând că Trump și Biden au amândoi 76, respectiv 80 de ani.

Știți cine altcineva îi lasă pe cei mai bătrâni bărbați să își conducă societatea? Gorilele” , a spus Kimmel.

Comediantul și prezentatorul emisiunii Late Night” de la NBC, Seth Meyers, a ironizat și el anunțul lui Biden, comparându-l pe președintele în vârstă de 80 de ani cu o salata de ouă veche de două zile” .

Dar Meyers a afirmat că, având de ales între fostul președinte Donald Trump și Biden în 2024, tot pe Biden l-ar alege.

Nu este prima dată când Biden este criticat în legătură cu vârsta sa. El s-a confruntat cu întrebări legate de acuitatea sa mentală și de vârsta sa înaintată pe parcursul președinției sale și în timpul candidaturii sale din 2020.

Trump, care este cu câțiva ani mai tânăr decât Biden, la 76 de ani, l-a criticat în repetate rânduri pe Biden din cauza vârstei și a capacității sale mintale, numindu-l Sleepy Joe” .

Citește și

Prima păpușă Barbie care înfățișează o persoană cu sindromul Down. Cum a fost conceput modelul

OMS: Un atac biologic ar putea să se producă. Sudanezii au confiscat un laborator care conținea mostre de rujeolă

Manchester City – Arsenal, derby-ul decisiv din lupta pentru titlul Premier League. Tot ce trebuie să știi despre meci