• „Nu pot lăsa acele vechi obiceiuri să intre cu ușurință în viața mea. Pur și simplu nu este ceea ce vreau”, a spus Khloé Kardashian.
  • Aceasta a clarificat relația ei în episodul de joi din The Kardashians.
  • Ce-a fost a fost, așa că pentru ce m-aș mai ține de ceva?„, a mai spus Khloé.

Khloé Kardashian, în vârstă de 38 de ani, a clarificat relația ei cu jucătorul NBA, în vârstă de 32 de ani, în episodul de joi din The Kardashians. În timp ce discuta cu mama Kris Jenner, Khloé a explicat că ea și Tristan erau în relații bune, scrie PEOPLE.

„Eu și Tristan, ne înțelegem întotdeauna de minune. El și cu mine avem o relație de prietenie grozavă, ne înțelegem bine, iar pentru copiii mei, voi pune orice deoparte”, a spus ea. „Ce-a fost a fost, așa că pentru ce m-aș mai ține de ceva? Nu trebuie să-l «pedepsesc» pentru că nu mă mai întorc la el.”

Kris a subliniat cum a venit acasă într-o zi și l-a găsit pe Tristan dând micul dejun lui True, fiica lor de 5 ani, numind momentul tată-fiică „foarte drăguț”.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

„Da, dacă nu sunt aici, când nu sunt prin preajmă, el este aici”, i-a spus Khloé mamei ei. „Aș prefera să fie el aici decât dădaca.” Totuși, Khloé a spus un lucru clar: „Există în continuare granițe.”

Într-o confesiune, Khloé a detaliat în continuare starea relației lor

„Aceste granițe sunt atât de importante pentru a le pune la punct cu Tristan, pentru că am cântat acest cântec și am dansat deja de câteva ori”, a spus ea. „M-am întors cu el după un scandal de înșelăciune, așa că nu știu dacă Tristan are impresia: «Oh, wow, OK, haideți doar să trecem peste asta» și, în cele din urmă, se va întoarce la mine.”

Aceasta a continuat „Înțeleg de ce ar crede asta, așa că este treaba mea să stabilesc limite pe care acțiunile mele să le arate. Mă asigur că știe că este întotdeauna despre copii, pentru că este atât de ușor să cad înapoi în obiceiuri. Nu pot lăsa acele vechi obiceiuri să intre cu ușurință în viața mea. Pur și simplu nu este ceea ce îmi doresc. .”

Într-o notă finală adresată mamei ei, Khloé a spus: „Întotdeauna este vorba despre copii și asta este.”

Khloé și-a criticat fanii

Khloé a criticat recent fanii ce au speculat că s-a împăcat din nou cu Tristan, după ce sora ei Kim Kardashian a fost văzută participând la meciul său de baschet. Ea a numit toată povestea „epuizantă”.

„Presupun că veți continua povestea pe care o doriți, indiferent de ce spun eu, așa că care este rostul”, a scris ea într-un comentariu lung pe o pagină de fani de pe Instagram miercuri. „Este obositor, dar am învățat că oamenii vor înțelege doar la nivelul propriei lor percepții. Majoritatea sunt blocați să creadă minciunile pentru că este povestea pe care doresc să o alimenteze.”

Cum a început relația lor

Khloé și Tristan au început să se întâlnească și nu în 2016. La acea vreme, o sursă a declarat pentru PEOPLE că Khloé și Tristan erau „împreună în martie”.

Luni mai târziu, PEOPLE a confirmat că acum fostul cuplu își aștepta al doilea copil printr-o mamă surogat. Fiul lor, Tatum, s-a născut în august anul trecut.

Deși perechea nu mai este împreună, o sursă a spus recent că Khloé și Tristan „au devenit din nou foarte apropiați după ce mama lui, Andrea, a murit”. O sursă separată a spus că Tristan „face tot ce poate pentru a încerca să-i dovedească – nu doar lui Khloé, ci întregii familii. De asemenea, s-a apropiat de Kris după ce și-a pierdut propria mamă”.

Citește și