• Cântăreața Lizzo e acuzată de foști dansatori că îi abuza și că îi obliga să meargă la petreceri la care se practica prostituția.
  • Lizzo își lovea dansatorii, care au ajuns să se teamă de ea. Acum au dat-o în judecată și îi cer despăgubiri.
  • Lizzo, cunoscută ca un avocat al pozitivităţii corporale şi al iubirii de sine, a criticat creşterea recentă în greutate a unui dansator şi mai târziu l-a certat.

Cântăreața Lizzo, câștigătoare de Grammy, e acuzată de foștii ei dansatori că îi obliga să meargă la petreceri cu prostituate și să le atingă trupurile goale, s-ar fi întâmplat anul ăsta în Amsterdam, după un concert și nu e prima dată când dansatorii artistei s-au simțit agresați sexual și hărțuiți de Lizzo, scrie BBC.

Artista, cunoscută că susține body positivity, s-a luat și de greutatea membrelor echipei și le-a certat pentru că s-au îngrășat. Dansatoarele o mai acuză pe Lizzo și că le lovea și spun că au ajuns să se teamă de ea.

Update. Lizzo: Nu sunt omul pe care media l-a descris

Lizzo a declarat că acuzațiile aduse de cele 3 dintre fostele ei dansatoare, inclusiv hărțuire sexuală și crearea unui mediu de lucru toxic, sunt false.

Recomandări

FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID
SCHOLZ RĂMÂNE FĂRĂ NEMȚI
CE SEMNIFICĂ VINEREA MARE
CUM TE FEREȘTI DE FAKE NEWS
DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA

„Aceste zile au fost extrem de dificile și copleșitor de dezamăgitoare”, a declarat cântăreața. „De obicei, aleg să nu răspund la acuzații false, dar acestea sunt la fel de șocante pe cât par și mult prea scandaloase pentru a nu fi abordate”, a adăugat ea.

Abuzuri peste abuzuri

Și șeful dansatoarelor le abuza, se plâng fetele. Le jignea pe cele care făceau sex înainte de căsătorie și vorbea despre virginitatea lor. Pentru că n-au mai suportat abuzurile, câteva dansatoare și-au dat demisia, altele au fost date afară. Toate îi cer acum cântăreței despăgubiri în fața instanței din Los Angeles. Artista nu a comentat până acum acuzațiile.

Trei dintre dansatoarele lui Lizzo au acuzat-o pe cântăreaţă de hărţuire sexuală şi de crearea unui mediu de lucru ostil prin hărţuire sexuală, rasială şi religioasă în mai multe incidente între 2021 şi 2023, potrivit unui proces intentat marţi.

Dansatoarele au susţinut, de asemenea, că Lizzo, cunoscută ca un avocat al pozitivităţii corporale şi al iubirii de sine, a criticat creşterea recentă în greutate a unui dansator şi mai târziu l-a certat, apoi l-a concediat pentru că a înregistrat o întâlnire.

Citește și: