• AMRCR a emis un comunicat pentru a-i liniștii pe oamenii care voiai să își facă stocuri
  • Asociația se așteaptă la o creștere ușoară a cererii și a numărului de consumatori în acest weekend
  • Magazinele din cadrul AMRCR vor rămâne funcționale și bine aprovizionate

Marile magazine din România sunt pregătite – atât la raft, cât şi în depozite – cu stocuri de alimente şi produse de igienă şi sanitare. AMRCR atrage atenţia că este posibil ca în acest sfârşit de săptămână oamenii să îşi facă stocuri de alimente acasă.

Magazinele membrilor Asociaţiei Marilor Reţele Comerciale din România (AMRCR) sunt pregătite – atât la raft, cât şi în depozite, cu stocuri de alimente şi produse de igienă şi sanitare, chiar şi în condiţiile în care este posibil ca în acest sfârşit de săptămână să se înregistreze o uşoară creştere a cererii şi numărului de consumatori.

„AMRCR îi asigură pe toţi care sunt clienţi ai magazinelor membrilor Asociaţiei că la nivelul acestora sunt luate toate măsurile sanitare necesare, iar personalul este organizat pentru a asigura funcţionarea normală în intervalul stabilit prin reglementările legale. Vă informăm că au fost revăzute procedurile de transport şi aprovizionare, se analizează oportunităţi suplimentare pentru produsele şi producătorii locali, precum şi soluţiile de personal în contextul noilor limitări preconizate a intra în vigoare la începutul săptămânii viitoare. Facem un apel către toţi consumatorii să ţină seama de condiţiile privind autoprotecţia (purtarea măştii, păstrarea distanţei de siguranţă etc.) şi să respecte indicaţiile personalului de pază şi ordine în ceea ce priveşte accesul în magazine”, transmite Asociaţia.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Magazinele vor rămâne funcţionale, bine aprovizionate şi nu există motive pentru a lua în calcul constituirea unor stocuri personale suplimentare, adaugă AMRCR.