• Două femei se dădeau în leagăn deasupra canionului Sulak din Dagestan.
  • Lanțul leagănului s-a rupt, iar femeile au “zburat” peste marginea stâncii.
  • Din fericire, acestea au căzut pe o porțiune mica lemn, pe vârful unei prăpastii de aproape 2.000 de metri.
  • Fetele au scăpat doar cu tăieturi și vânătăi.
  • Leagănul „nu respecta standardele de siguranță“.

Momentul terifiant în care două femei cad de pe un leagăn pe marginea unei prăpăstii de 1.920 de metri din Rusia a fost filmat. Cele două se dădeau în leagăn deasupra canionului Sulak din Dagestan, Rusia, scrie Daily Mail.

Femeile au căzut din leagăn după ce unul dintre lanțurile sale s-a rupt. Asta a făcut ca scaunul să se răstoarne în momentul în care cele două femei se îndreptau spre marginea stâncii. Totul s-a întâmplat sub privirile îngrozite ale rudelor.

Din fericire, viața lor a fost salvată de o porțiune mică de lemn situată pe marginea stâncii, care a împiedicat căderea în gol.

Recomandări

7 LOCAȚII „BRIDGERTON"
CELE MAI VECHI DOVEZI ALE FUZIUNII
MAI SLĂBEȘTE-NE
SOPHIE TURNER, DESPRE DIVORȚUL DE JOE JONAS
VEZI WORLD PRESS PHOTO LA UNIVERSITATE
NOI IMAGINI ÎN CAZUL LUI „DIDDY"

Fetele au suferit vânătăi și zgârieturi. „Fetele s-au speriat și au suferit zgârieturi, dar niciuna dintre ele nu are răni grave. Este îngrozitor să ne imaginăm ce s-ar fi putut întâmpla dacă ar fi căzut atunci când leagănul era deasupra prăpastiei“, a spus o sursă pentru ziarul Komsomolskaya Pravda.

Poliția investighează acum siguranța mai multor leagăne din respectiva zonă. Ministerul Turismului din Dagestan a declarat că leagănul „nu respecta standardele de siguranță“.