- Geaca de piele este piesa de rezistență a garderobei și trebuie neapărat să poarte amprenta ta.
- În această situație, trebuie să ținem cont de mai multe criterii dacă dorim să achiziționăm o geacă de piele.
- Ea trebuie să fie din piele 100%, și nu dintr-o piele alternativă, fie că vorbim despre pielea sintetică sau în varianta vegetală.
A venit primăvara și trebuie să îți reînnoiești garderoba. Noile tendințe arată că gecile de piele încă sunt la modă. Deși apar multe alternative la clasica jachetă din piele, care a fost purtată inițial de piloții militari germani, alegerea unui model care să te reprezinte nu este una ușoara. Geaca de piele este piesa de rezistență a garderobei și trebuie neapărat să poarte amprenta ta.
Advertisment
În această situație, trebuie să ținem cont de mai multe criterii dacă dorim să achiziționăm o geacă de piele. Este vorba, în primul rând, de calitatea pielii. Ea trebuie să fie din piele 100%, și nu dintr-o piele alternativă, fie că vorbim despre pielea sintetică sau în varianta vegetală.
Un alt criteriu de care trebuie să ții cont este legat de croială și design. Din punct de vedere al designului, fiecare trebuie să se gândească la cum se îmbracă zilnic și atunci îți alegi designul care se pretează stilului și personalității tale. Poți opta pentru aviator sau tip biker sau, de asemenea, poți alege o jachetă în linii minimaliste.
Recomandări
În privința croielii, trebuie să probezi neapărat geaca, nu trebuie să o achiziționezi din online. O achiziționezi din online doar dacă ai probat-o în prealabil. Este important să simți că ai libertate în mișcare atunci când porți o astfel de geacă.
În același timp, finisajele și cusăturile sunt esențiale pentru că ele fac diferența. Trebuie să te uiți cum arată geaca atât pe interior, cât și pe exterior.
Citește și
- Adrian Sârbu: Democrația a deraiat. Găștile de partid promovează impostura și prăduiesc banii de la buget. Principiile de guvernanță sunt sfidate. Și interesul tău, ca votant și plătitor de taxe
- Adrian Sârbu: NATO şi America au ratat obiectivul numit descurajarea Rusiei. Dacă Putin câştigă în Ucraina, nu mai avem război în Europa până în 2030, avem 30 de ani de război
- Zelenski îi răspunde Papei Francisc, care l-a încurajat să scoată steagul alb: „Biserica este în prima linie a frontului, nu la 2.500 de km distanță”
Partenerii noștri