• O porțiune din autostrada 5 din Minnesota va fi redenumită Prince Rogers Nelson Memorial Highway.
  • Această porțiune de drum trece pe lângă muzeul și studiourile lui Paisley Park, care au devenit un simbol al carierei sale muzicale de succes.
  • Artistul, cunoscut pentru melodii precum ,,Purple Rain” și ,,Raspberry Beret” , a murit în 2016.

Regretatul star pop Prince va avea o autostradă care îi va purta numele în statul său natal, în urma unui vot exprimat joi de parlamentarii din Minnesota, scrie Sky News.

Artistul, cunoscut pentru piese precum ,,Purple Rain”, ,,When Doves Cry” și ,,Raspberry Beret” , a murit în 2016 în urma unei supradoze accidentale de fentanil, la vârsta de 57 de ani.

O porțiune de șapte mile a autostrăzii 5 din Minnesota, care străbate suburbiile Chanhassen și Eden Prairie din apropierea orașului Minneapolis, va fi redenumită Prince Rogers Nelson Memorial Highway în memoria regretatului artist.

Recomandări

7 LOCAȚII „BRIDGERTON"
CELE MAI VECHI DOVEZI ALE FUZIUNII
MAI SLĂBEȘTE-NE
SOPHIE TURNER, DESPRE DIVORȚUL DE JOE JONAS
VEZI WORLD PRESS PHOTO LA UNIVERSITATE
NOI IMAGINI ÎN CAZUL LUI „DIDDY"

Această porțiune de drum trece pe lângă muzeul și studiourile lui Paisley Park, care au devenit un simbol al carierei sale muzicale de succes.

Moștenirea muzicală a lui Prince a avut un impact profund asupra industriei muzicale și a influențat mulți artiști care au venit după el. Chiar și după moartea sa, el continuă să inspire și să influențeze noi generații de artiști.

În timpul vieții sale, Prince locuia și lucra la Paisley Park, o clădire masivă de 65.000 de metri pătrați, care includea atât o casă, cât și studiouri de înregistrare. Acum, acest loc atrage vizitatori din toată lumea, devenind o atracție turistică populară și un loc de pelerinaj muzical pentru fanii săi.

Mark Webster, prieten cu Prince, a venit cu ideea de a reproiecta drumul.

Artistul a a ajuns să fie inclus în Rock and Roll Hall Of Fame în 2004. Cântărețul nu a lăsat niciun testament la moartea sa, ceea ce înseamnă că cei șase frați supraviețuitori ai săi au fost desemnați drept moștenitori.

Citește și

ChatGPT are propriile patru scenarii apocaliptice. Cum ar putea sfârși omenirea

Mama lui Jennifer Lopez a știut întotdeauna că fiica ei și Ben Affleck se vor împăca: „M-am rugat timp de 20 de ani”

Călătorii în timp record până în Dubai. Europa intră în cursa avioanelor hipersonice