• În Noua Zeelandă, dragostea este o chestiune guvernamentală, țară a lansat o campanie pentru a-i ajuta pe adolescenți să facă față despărțirilor.
  • ,,Love Better” oferă sfaturi și sprijin cu privire la ceea ce trebuie să faci atunci când romantismul se termină.
  • Noua Zeelandă are, de asemenea, una dintre cele mai ridicate rate de suicid în rândul tinerilor din țările dezvoltate, potrivit ONU.

Noua Zeelandă a lansat o campanie pentru a-i ajuta pe tinerii neozeelandezi să treacă peste despărțirile dureroase, încurajându-i pe cei cu inima frântă să ,,își asume sentimentele” și să își blocheze foștii iubiți pe rețelele de sociale.

Noua campanie guvernamentală ,,Love Better” oferă sfaturi și sprijin cu privire la ceea ce trebuie să faci atunci când romantismul se termină, și va apărea în podcast-uri și pe platforme precum Instagram, scrie First Post.

,,Despărțirile sunt nașpa… dar le poți canaliza pentru totdeauna. Asumă-ți sentimentele” , spune o voce din off liniștitoare în videoclipul campaniei.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
EMMA STONE ÎȘI DEZVĂLUIE NUMELE REAL
CE FACEM CU POLUAREA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE

Șase din zece neo-zeelandezi cu vârste cuprinse între 16 și 24 de ani au trecut printr-o despărțire, iar marea majoritate a acestora au ,,experimentat sau au comis efecte dăunătoare” ca urmare a acesteia, potrivit analiștilor.

Noua Zeelandă are, de asemenea, una dintre cele mai ridicate rate de suicid în rândul tinerilor din țările dezvoltate, potrivit agenției ONU UNICEF.

Noua campanie se prezintă ca fiind ,,o comunitate a celor proaspăt despărțiți, care îi ajută pe cei proaspăt despărțiți să evite ca o mică rană să devină o mare rană” .

Videoclipul include tineri care explică modul în care au făcut față despărțirilor.

,,Va trebui să o fac, sincer. Devine ridicol, îmi scapă de sub control. Am nevoie să dorm noaptea. Trebuie să trec peste ea”, spune un tânăr neliniștit care procedează la blocarea fostei sale iubiri pe rețelele de socializare.

Priyanca Radhakrishnan, ministrul asociat pentru Dezvoltare Socială, a declarat că guvernul va investi 6,4 milioane de dolari neozeelandezi (4 milioane de euro) în această campanie pe o perioadă de trei ani.

,,Știm că despărțirile dor. Vrem să îi sprijinim pe tinerii noștri… și (să-i facem să știe) că există o cale de ieșire fără a se răni pe ei înșiși sau pe alții” , a declarat ea.

Radhakrishnan a declarat că ,,Love Better” a fost o ,,campanie de prevenire primară”, astfel încât tinerii să poată împărtăși ,,povești reale pentru a-și ajuta colegii care ar putea trece prin experiențe similare” .

Citește și:

Fiica Sofiei Coppola devine virală după ce a spus că a încercat să închirieze un elicopter

Rolurile membrilor familiei regale la încoronarea Regelui Charles. Ce sarcină are prințesa Kate

„Happy Ramadan” : Străzile Londrei au fost decorate pentru prima dată în istorie, cu ocazia evenimentului