• O femeie din SUA a împușcat mortal un șofer Uber crezând că o răpește.
  • Incidentul tragic s-a petrecut pe o autostradă din El Paso, Texas.
  • Ancheta poliției nu susține că a avut loc o răpire sau că șoferul se abătea de la destinația menționată de femeie în aplicație.

O femeie din SUA este acuzată de crimă după ce ar fi împușcat și ucis un șofer Uber despre care a crezut că o răpește și o duce în Mexic, scrie BBC.  

Phoebe Copas, în vârstă de 48 de ani, din SUA, se afla într-o cursă spre un cazinou din Texas, când a presupus că Daniel Piedra Garcia, în vârstă de 52 de ani, încercă să o răpească, au anunțat autoritățile.

După ce a văzut indicatorul rutier pentru orașul Juarez din Mexic, ea și-a scos pistolul și l-a împușcat în ceafă, făcându-l să iasă de pe șosea și să se lovească de o barieră de pe autostradă.

Recomandări

ALICIA KEYS E NOMINALIZATĂ LA TONY AWARDS
O GENERAȚIE DE SINGURATICI
MENIU A LA GREC
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE

Femeia nu a anunțat autoritățile în urma incidentului, în schimb i-a trimis iubitului ei o fotografie cu șoferul rănit. După ce a văzut fotogtafia, partenerul lui Phoebe a ajuns de urgența la locul faptei.

Ancheta poliției nu susține că a avut loc o răpire sau că șoferul se abătea de la destinația menționată de femeie în aplicație.

Inițial, autoritățile au acuzat-o pe Phoebe de agresiune, dar cazul ei a fost încadrat la crimă după ce șoferul a fost deconectat de la aparate miercuri.

Familia bărbatului susține că prejudecățile despre Mexic și situația de la graniță ar fi putut contribui la moartea acestuia.

,,Ei fac supoziții, văd lucruri poate la știri, poate pe rețelele sociale, și unele aspecte nu sunt neapărat adevărate, iar când vin aici, vin fără să știe cum este cu adevărat. Ne este dor de el și ne-am fi dorit ca acest lucru să nu i se fi întâmplat” , a declarat familia acestuia.

Citește și

Bacalaureat 2023. Elevii susțin astăzi proba la Limba română. Ce subiecte au picat

Ce ar putea face Putin în continuare și cum va afecta mișcarea lui Prigojin războiul din Ucraina? „Liderul rus probabil că îi va elimina pe ezitanți”

Cum a ajuns un câine să candideze la primărie? Detalii din spatele alegerilor din Toronto