• Vânzătorii de la Oktoberfest au vândut anul acesta pui organic.
  • Puiul organic este de două ori mai scump decât cel bavarez.
  • Activiștii au protestat lângă corturile de la Oktoberfest, iar locuitorii din Munchen spun că activiștii le-au invadat festivalul.

Activiștii ți-ar spune că berea merge cel mai bine cu un pui organic, iar anul acesta s-au putut bucura de el, după ce vânzătorii au renunțat la puiul tradițional bavarez, scrie Wall Street Journal.

Locutiorii din Munchen s-au plâns că puiul organic e de două ori mai scump decât cel tradițional bavarez, așa că s-au mulțumit doar cu bere și cu covrigi Pretzel. Tot locuitori se plâng și că activiștii le-au invadat festivalul și pun presiune pe primărie să îi țină pe activiști departe de Oktoberfest.

Puiul tradițional bavarez trebuie să dispară

Activiștilor nu le pasă, ei știu un singur lucru, puiul tradițional bavarez trebuie să dispară. Așa că fiecare vânzător care s-a încăpățânat să îl mai vândă, s-a trezit în fața cortului cu un grup de activiști care protestau și care îi împiedicau pe clienți să mănânce.

Recomandări

FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID
SCHOLZ RĂMÂNE FĂRĂ NEMȚI
CE SEMNIFICĂ VINEREA MARE
CUM TE FEREȘTI DE FAKE NEWS
DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA

Activistii „Woke” s-au infiltrat in festival si i-au ranit la coracon pe vanzatorii care au dat deoparte puiul traditional bavarez si l-au inlocuit… cu pui organic. Nu doar asta, dar au si crescut preturile, jumatate de pui organic costa 20 de euro fata de doar 10 euro cat costa puiul normal. Asa ca oamenii s-au multumit doar cu 5 litri de bere si cativa pretzel.

Unii proprietari au refuzat sa accepte masurile impuse de activistii asupra festivalului. Nu au fost dati la o parte, dar au fost sabotati. Activistii s-au pus in fata corturilor cu semne. „Nu veniti aici…toata lumea are dreptul la libera exprimare” spun politistii si primaria din Munchen.

Citește și: