• Pete Davidson s-a internat la un centru de dezintoxicare după ce a anunțat că suferă de stres post-traumatic.
  • Pete Davidson suferă de tulburarea de personalitate borderline, depresie și anxietate.
  • Pete Davidson riscă până la 90 de zile de închisoare pentru că în urmă cu două săptămâni a intrat cu mașina într-o casa.

Pete Davidson s-a internat la un centru de dezintoxicare din Pennsylvania după ce și-a primit dignosticul de stres post-traumatic în urma unui accident pe care l-a produs în urmă cu două săptămâni, scrie Evening Standard.

Pete Davidson, în vârstă de 29 de ani, a vorbit deschis în legătură cu sănătatea sa mintală încă de când a fost diagnosticat cu o tulburare de personalitate în 2017, după ani de zile în care s-a confruntat cu crize de depresie și anxietate.

O sursă a declarat că: „Pete merge în mod regulat la dezintoxicare pentru terapie și pentru a lua o pauză mentală, așa că asta se întâmplă și acum”.

Recomandări

CÂND ÎNCEP COPIII SĂ FOLOSEASCĂ A.I.
JAPONIA PREZINTĂ TEHNOLOGIA 6G
MET GALA 2024
IOHANNIS SE ÎNTÂLNEȘTE CU BIDEN
GATES ÎȘI VINDE IAHTURIURILE
CUM ARATĂ UK LA UN AN DE LA ÎNCORONARE?

Ce alte declarații au mai apărut

Un apropiat de-al lui Pete a declarat că: „Prietenii și familia lui l-au susținut în această perioadă dificilă”. Vestea despre tratamentul său vine la scurt timp după ce a fost acuzat de conducere imprudentă după ce s-a izbit de o casă din Beverly Hills.

Nimeni nu a fost rănit grav, dar mașina a aplatizat un hidrant înainte de a se prăbuși în sufrageria proprietarului casei. Proprietatea a trebuit să fie demolată. „Credem că domnul Davidson s-a angajat într-o conducere imprudentă, care a dus în cele din urmă la implicarea sa într-o coliziune gravă.”, a declarat procuratura într-un comunicat.

Pete Davidson urmează să se prezinte în instanță în legătură cu incidentul pe data de 27 iulie. Comedianul riscă pierderea carnetului și poate face până la 90 de zile de închisoare.

Citește și: