• Un cuplu britanic a câștigat 1,16 mil. € la loto, apoi s-a despărțit.
  • Bărbatul afirmă că are dreptul la jumătate din premiu.
  • Loteria: Femeia este câștigătoarea pentru că ea a cumpărat biletul.

Au câștigat milionul, dar cu ce preț? Un cuplu din Marea Britanie a câștigat peste 1 milion de euro la loto și după câteva săptâmâni s-au despărțit. Inițial, femeia era de acord să împartă câștigurile cu partenerul ei. Asta până ce acesta a spus că au cumpărat biletul câștigător împreună, ceea ce a deranjat-o pe femeie și s-a despărțit de britanic.

Apoi, loteria a confirmat că ea este câștigătoarea premiului, pentru că ea a plătit biletul. Bărbatul recunoaște acest lucru, dar afirmă că el este cel care i-a sugerat să cumpere biletul și a încercat să-i transfere banii la fața locului, ca să acopere cheltuiala. Ceea ce complică lucrurile și mai mult este că cei doi au și un copil împreună.

Probleme din cauza jocurilor de noroc sunt și în America. Un bărbat din Washington DC dă în judecată loteria locală după ce a crezut că a câștigat 314 milioane de euro.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
XI JINPING RESTRUCTUREAZĂ ARMATA
BIDEN CĂLĂTOREȘTE CU MARINE ONE
PAPA VIZITEAZĂ O ÎNCHISOARE DE FEMEI
IOHANNIS CAUTĂ JOB LA C.E.
LIGHT MAKES YOU FEEL BETTER

De fapt a fost vorba de o eroare tehnică, spun reprezentanții loteriei, pentru că în acea perioadă, echipa IT făcea teste pe site-ul web. Timp de trei zile, site-ul a afișat un set de numere câștigătoare false, numere pe care le-a avut și americanul pe biletul său.

Citește și