• Mama lui Charles al III-lea, regina Elisabeta a II-a, a devenit regină în februarie 1952, după moartea regelui George al VI-lea.
  • Regele va merge în Africa de Est înainte de a-și reorganiza vizita în Franța.
  • Acesta plănuiește să pornească într-o vizită emoționantă în Kenya la sfârșitul acestui an.

Este așteptat ca Regele Charles al III-lea să meargă în Africa de Est. Călătoria îi va reaminti cu siguranță despre mama sa, Elisabeta a II-a, deoarece acolo aceasta a devenit regină, la vârsta de 25 de ani, după moartea tatălui ei, regele George al VI-lea, în februarie 1952, scrie Daily Mail.

O persoană din interior a declarat: „Va fi un moment emoționant. Inevitabil, va fi o amintire a tinerei sale mame, la începutul domniei sale. Acum, el se află la începutul domniei sale, dar are și avantajul experienței”.

Prima vizită oficială din timpul domniei sale a fost amânată de guvernul francez, pe fondul unor revolte de amploare, ca răspuns la planurile lui Emmanuel Macron de a crește vârsta de pensionare. În cele din urmă, regele și regina Camilla au reușit să încheie doar a doua etapă a itinerariului lor, care a fost o călătorie în Germania.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

O sursă a declarat: „Planurile sunt puse la punct pentru ca Regele să meargă în Kenya în cursul acestui an. El vrea să viziteze Commonwealth-ul”. Națiunea est-africană ocupă un loc unic în istoria regală, deoarece prințesa Elisabeta, pe atunci prințesă, se afla într-o vizită oficială în această țară împreună cu prințul Philip, când a aflat că tatăl ei a murit în primele ore ale zilei de 6 februarie 1952, iar ea a urcat pe tron.

Anul viitor va participa la reuniunea șefilor de guvern din Commonwealth din Samoa și va vizita Australia și Noua Zeelandă. Palatul Buckingham a refuzat să comenteze cu privire la viitoarele vizite în străinătate.

Citește și