• La aproape un an de la retragerea sa din tenisul profesionist, Roger Federer anunță o primă colecție vestimentară unisex.
  • Federer spune că întotdeauna și-a dorit să lanseze o colecție de haine potrivite pentru meciurile de tenis, dar la care să și poată apela pentru ținutele sale de zi cu zi.
  • Începând cu 28 august poți achiziționa online articolele vestimentare de pe Uniqlo. Prețurile variază de la 40-80 de dolari.

La aproape un an de la retragerea sa din tenisul profesionist, Roger Federer anunță o primă colecție vestimentară unisex.

Colecția este creată în colaborare cu designerul britanic JW Anderson pentru brandul Uniqlo. Brandul japonez a lansat recent și o serie documentară care îl urmărește pe Federer în locurile sale preferate din New York.

Legat de colecție, Federer spune că întotdeauna și-a dorit să lanseze o colecție de haine potrivite pentru meciurile de tenis, dar la care să și poată apela pentru ținutele sale de zi cu zi.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
SADIQ KHAN CANDIDEAZĂ LA MANDATUL 3
TEMPERATURI RECORD ÎN INDIA
MENIU A LA GREC
O LUNĂ DE SCHENGEN

Colecția include 9 piese unisex, inclusiv o gama de pantaloni scurti, jachete si o geanta sport. Piesele vestimentare urmează o paleta de nuanțe usor de purtat — negru, alb, gri, verde si albastru.

Designerul JW Anderson spune că este bucuros de parteneriatul cu Roger, pentru că l-a urmărit jucând de-a lungul anilor. El spune că noua colecție poate fi purtata la un meci real, dar este perfectă și pentru o ținută de ieșit în oraș.

Începând cu 28 august poți achiziționa online articolele vestimentare de pe Uniqlo. Prețurile variază de la 40-80 de dolari.

Citește și: