• Sean Penn a protestat în faţa studiourilor Disney. El compară A.I. cu vrăjitoarea din „Mica Sirenă”.
  • Reprezentanții Alianței producătorilor de film și televiziune revin la masa negocierilor vineri.
  • Brad Pitt a intrat în grevă, iar filmările la producția despre lumea F1 au fost întrerupte.

Greva actorilor și scenariștilor de la Hollywood e departe de a se încheia. Vineri, sunt programate noi întâlniri și negocieri la care participă Alianța producătorilor de film și televiziune. Între timp, actorii continuă să reacționeze. Sean Penn a protestat în faţa studiourilor Disney și a criticat progresul inteligenţei artificiale, care ar putea permite studiourilor să creeze dubluri ale anumitor actori.

El a comparat A.I.-ul cu vrăjitoarea din Mica Sirenă. „Este destul de ironic: ne aflăm în faţa sediului Disney şi unul dintre cele mai faimoase filme ale sale este despre o vrăjitoare rea care fură vocea prinţesei”, a spus el, referindu-se la Ursula, vrăjitoarea din „Mica Sirenă”.

Tot în sprijinul grevei actorilor și scenariștilor de la Hollywood, zilele trecute, și Brad Pitt a intrat în grevă, iar filmările la producția despre lumea F1 au fost întrerupte.

Recomandări

MACRON: EUROPA POATE MURI
PROGNOZA METEO DE PAȘTE
TU DE CE TE BUCURI
MESAJUL PREOTULUI NECULA DE PAȘTE
CE FILME VEZI DE PAȘTE
PREMIERĂ MONDIALĂ ÎN AVIAȚIE

În ultimele trei săptămâni industria a strâns donații în valoare de 15 milioane de dolari în total. Printre celebritățile care au donat peste 1 milion de dolari se numără Jennifer Lopez și Ben Affleck, Nicole Kidman, Hugh Jackman, Oprah Winfrey, Meryl Streep, Arnold Schwarzenegger, Julia Roberts, Leonardo DiCaprio, Ryan Reynolds și Blake Lively și Matt Damon.

Însă industria a fost deja extrem de afectată. Zeci de filme şi seriale au fost anulate sau amânate pe termen nedefinit. Ultimele pe listă sunt producţiile Kraven – The Hunter şi Ghostbusters: Afterlife, care vor apărea în 2024 şi nu anul acesta.

Citește și: