• Mai multe cupluri au împărtășit momentul în care și-au dat seama că s-au căsătorit cu persoana nepotrivită.
  • Unele au realizat că partenerii lor nu erau potriviți chiar în noaptea nunții lor.
  • O întrebare de pe Reddit a generat sute de comentarii cu povești ale unor cupluri care s-au separat.

Un grup de cupluri divorțate s-a adunat pe rețelele sociale pentru a-și împărtăși „durerea sufletească” după ce și-au dat seama că s-au căsătorit cu persoana nepotrivită, scrie Daily Mail.

Un utilizator Reddit a pus întrebarea: „Când ți-ai dat seama că te-ai căsătorit cu persoana greșită?” Subiectul a stârnit mii de răspunsuri.

Promisiunea de a rămâne alături de partenerii lor „până când moartea îi va despărți” s-a transformat în ceva „amar” atunci când au aflat că jumătatea lor nu era cine se așteptau să fie.

Recomandări

ALICIA KEYS E NOMINALIZATĂ LA TONY AWARDS
CINE-I „DI VINĂ”?
O GENERAȚIE DE SINGURATICI
MENIU A LA GREC
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
AVEREA LUI MUSK CREȘTE

Și, având în vedere că aproape jumătate dintre căsnicii se termină prin divorț în Marea Britanie și în SUA, este inevitabil să existe povești complicate.

Iată câteva dintre momentele de căsnicie care au dus la divorț. Unii utilizatori au realizat chiar în noaptea nunții că sunt incompatibili.

Nu a menționat-o în discursul de la nuntă

O utilizatoare a știut că a întâlnit bărbatul nepotrivit atunci când soțul ei nu a menționat-o în discursul de nuntă. „Le-a mulțumit tuturor celorlalți, a comentat despre domnișoarele de onoare și a vorbit despre fiicele noastre. La fel de bine aș fi putut să nici măcar nu am fost acolo”.

„În prima noapte a lunii noastre de miere, mi s-a făcut îngrozitor de rău, iar el m-a lăsat singură în camera noastră pentru a merge să se uite la ceva pe ecranul mare de pe plajă”.

Ea însărcinată, el la distracție

Alții au fost nevoiți să aștepte puțin mai mult înainte ca „paharul să se umple”. Un utilizator al platformei a spus că acest lucru s-a întâmplat în timp ce era însărcinată.

După 18 ore de travaliu și după ce aproape a murit în timp ce a născut, soțul unei femei a ieșit la clubul de striptease cu frații săi pentru a sărbători faptul că a devenit tată. „S-au adunat alte lucruri, așa că am divorțat”.

Au pus capăt relației în seara nunții

Alți utilizatori au împărtășit scandalurile lor, o utilizatoare spunând că soțul ei îi trimitea mesaje „partenerei sale” în noaptea nunții lor. Așa cum era de așteptat, relațiile se prăbușesc atunci când o a treia persoană intră în ecuație. O persoană a experimentat acest lucru după zece ani de căsnicie, când soția sa l-a părăsit pe el și pe cei doi copii pentru un alt bărbat.

A mințit-o

Altcineva a scris: „Am venit acasă după o zi lungă de muncă și am găsit urme de arsuri pe tot covorul. Soțul meu își petrecuse întreaga zi pe PC. În timp ce făcea acest lucru, el ignorase cățelul nostru, care reușise cumva să pună mâna pe bateria unui telefon, să muște prin ea și să provoace un mic incendiu. Din fericire, câinele nu a fost rănit, dar aceasta a fost picătura care a umplut paharul pentru ea, deoarece aflase cu puțin timp înainte că soțul ei o mințise timp de aproape un an cu privire la participarea la o facultate comunitară”.

Și bărbații au suferit

Nu toți cei care au contribuit discuțiile de pe Reddit au fost femei. Și unii bărbați au avut parte de suferințe în căsnicia lor.

Un user a spus că mariajul său l-a făcut să se simtă „urât” și „neiubit”. Sean și-a dat seama de acest lucru când se pregătea pentru nunta unui prieten și s-a simțit extrem de încrezător crezând că arată bine în costum.

El și-a complimentat soția în timp ce aceasta își termina machiajul, iar ea nu i-a răspuns, a povestit el: „Și apoi m-a lovit. Nu-mi puteam aminti nici măcar o singură dată când ea m-a complimentat cu privire la aspectul meu”. Așa că i-a spus: „Știi, întotdeauna îți spun cât de frumoasă ești și cât de atras de tine sunt, dar nu-mi amintesc să fi spus vreodată că arăt bine sau că arăt bine”.

Citește și