• Psihoterapeut: Partenerii ar trebui să discute clar ceea ce ei consideră a fi înșelat.
  • Experții încurajează cuplurile să fie sincere și să-și discute neînțelegerile.
  • 2 din 10 oameni sunt tentați să-și înșele partenerul la petrecerile de la job.

Experții ne spun că mulți adulți își petrec o parte considerabilă din viață la birou, și construiesc relații potențial intime cu colegii de muncă, în loc să stea acasă cu partenerii lor. Un nou studiu ne arată că 2 din 10 oameni sunt tentați să-și înșele partenerul la petrecerile festive din timpul iernii. De ce se întâmplă acest lucru?

„Nu cred că principalul factor care poate să favorizeze apariția unei aventuri sau chiar a unei relații extraconjugale o reprezintă locul de muncă, însă, dacă apare infidelitatea, probabil cuplul a trecut prin mai multe suferințe, iar infidelitatea unuia dintre parteneri sau a ambilor este un soi de simptom, un simptom extrem de dureros, atât pentru cel care decide să înșele, cât și pentru cel care este înșelat”, a explicat Cristina Constantin, psihoterapeut, pentru Aleph News.

„Petrecerile de Crăciun pot favoriza apariția unor astfel de gesturi, pentru că la aceste petreceri suntem dezinvolți. Până la urmă, colegii de muncă sunt persoane care au interese, probabil pasiuni asemănătoare cu ale noastre”, a adăugat Cristina Constantin.

Recomandări

CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT
NIO LANSEAZĂ UN NOU MODEL
UNIVERSITATEA SPRIJINĂ ARTA
UE INVESTIGHEAZĂ META
AU VEDETELE SUCCES PE TINDER?
SUA SANCȚIONEAZĂ TRANSFERURILE ILEGALE DE ARME

Citește și