• Taylor Swift este numită Persoana Anului 2023 pentru poveștile ei de viață.
  • Swift este o cântăreață, compozitoare și figură culturală proeminentă a secolului 21.
  • Legenda fotbalului Lionel Messi este desemnat de revista TIME, sportivul anuluui 2023.
  • Câştigătorul Cupei Mondiale din Qatar, a reușit să ofere echipei Inter Miami primul trofeu.

Revista TIME a desemnat Personalitatea și Sportivul Anului 2023. Taylor Swift și Lionel Messi sunt cele două personalități care se bucură de titluri.

Cei de la Time spun că, pe lângă faptul că e un artist desăvârșit, atunci când zici Taylor Swift te gândești la poveste. Într-un articol din TIME, ea povestește despre viața ei de la vârsta de 17 ani, unde a experimentat o dezamăgire majoră atunci când a pierdut oportunitatea de cânta în deschidere pentru Kenny Chesney, pentru că era minoră.

Prin această poveste a reușit să transmită emoție, criteriu principal de selecție pentru distincția Time.

Recomandări

VREM O ȘCOALĂ CA AFARĂ
URSULA CERE CONCURENȚĂ ECHITABILĂ CHINEI
BELLA IA PAUZĂ DE LA MODELING
CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CÂND ÎNCEP COPIII SĂ FOLOSEASCĂ A.I.
JAPONIA PREZINTĂ TEHNOLOGIA 6G

Taylor Alison Swift este o cântăreață și compozitoare americană, recunoscută pentru compozițiile sale și influența asupra industriei muzicale. Este o figură culturală proeminentă a secolului 21.

Cum a reușit Messi să devină Sportivul Anului 2023

Messi a ridicat nivelul de interes față de fotbal în SUA prin transferul său la Inter Miami. O nouă pagină în istoria sportului american. Campionul mondial, în vârstă de 36 de ani, a venit de la Paris Saint-Germain la Inter Miami în luna iulie, şi a reuşit deja să ofere și primul trofeu echipei. În primul său meci pentru Inter, Messi a intrat pe teren ca rezervă și a marcat un gol decisiv din lovitură liberă în timpul suplimentar. El a asigurat astfel o victorie cu 2-1 împotriva echipei mexicane Cruz Azul (ASUL) în Leagues Cup. În presa străină se zvonește că Suarez va ajunge și el lângă vechiul său prieten în Statele Unite. Asta înseamnă că cei doi se vor reuni în America, la Inter Miami, unde s-ar putea să-și încheie și carierele în fotbal.

Citește și