• Tinerilor le este frică să răspundă la telefon.
  • 70% dintre persoanele care au participat la sondaj preferă mesajele.
  • 30% dintre participanții la sondaj preferă mesajele vocale.
  • Tinerii cu vârsta între 18 și 34 asociază apelurile cu veștile proaste.
  • Tinerii ignoră apelurile și caută numărul pe Google.

Abonatul apelat are frică de apel. Mai bine-i scrii, ca să nu-l stresezi. Chiar există o frică de telefon la tineri. Un sfert dintre tinerii între 18 și 34 de ani nu răspund niciodată când sunt sunați conform unui sondaj făcut de site-ul Uswitch. Aproape 70% dintre cei 2.000 de participanți din Marea Britanie au zis că preferă un mesaj text în locul unui apel telefonic – 30% preferă mesajele vocale.

Tinerii nu răspund la telefon pentru că asociază apelul cu veștile proaste – preferă să-l ignore sau să caute numărul de telefon pe Google ca să fie linistiti că nu vorbesc cu cine stie ce personaj rău. Cealaltă tabără consideră că mesajele scrise sunt lipsite de emoție și pot fi interpretate greșit.

Respondenții au explicat că, după ce aud telefonul sunând, de obicei îl ignoră. Alții au spus că ar căuta numărul pe Google sau ar trimite un mesaj text persoanei în loc să o sune. Aproape 70% dintre cei chestionați au spus că ar prefera un mesaj text în locul unui apel telefonic, în timp ce 37% preferă notele vocale. Între timp, mai mult de jumătate au mărturisit că un apel neașteptat i-ar face să creadă că urmează să primească vești proaste.

Recomandări

DE CE S-A PRĂBUȘIT ELICOPTERUL CU RAISI
CNN: HAGA CERE ARESTAREA LUI NETANYAHU
CE URMEAZĂ ÎN IRAN
RAISI ȘI DELEGAȚIA AU MURIT
CINE STĂ ÎN CARTIERUL JUSTIȚIEI
NASA CAUTĂ URMELE VIEȚII PE MARTE

Citește și