• Un american era pe cale să-și piardă un braț din cauza unui aligator.
  • Bărbatul căuta dinți de rechin fosilizați pe un râu din SUA.
  • Aligatorul i-a zdrobit brațul și l-a tras la 15 m sub apă.
  • Bărbatul a avut nevoie de operații și 6 luni de recuperare.
  • Carolina de Sud are aproximativ 100.000 de aligatori.

Un american aflat față în față cu un aligator a considerat că singura lui șansă de supraviețuire e să-și piardă un braț. Bărbatul era pe un râu din Carolina de Sud, în căutarea unor dinți de rechin fosilizați. Animalul i-a zdrobit brațul și l-a tras 15 metri sub apă, când bărbatul tocmai se pregătea să iasă din râu.

Intuiția i-a spus să tragă de braț cât poate de tare – norocul lui este că a mai putut să înoate până la barca unui prieten. La spital a aflat că brațul lui este rupt și a avut nevoie de multe cusături, inclusiv mai multe operații și 6 luni de recuperare, anunță Yahoo News.

Departamentul de Resurse Naturale din Carolina de Sud știe situația și investighează. Statul are aproximativ 100.000 de aligatori, o specie protejată de stat și au reguli stricte când vine vorba de uciderea lor. De obicei, atacurile sunt rare. Carolina de Sud a avut cel puțin 6 atacuri fatale de aligatori din 2016 încoace.

Recomandări

FOȘTII ȘEFI SRI AJUNG SUB CONTROL JUDICIAR
UN ROMÂN E ARESTAT DE TRĂDARE
CE VOR PRIMARII ÎN 2024?
DR. HASHEM VREA SĂ FACĂ TRANSPLANT DE CAP
ORBAN ÎL APĂRĂ PE NETANYAHU
DEVII DEPENDENT DE PASTILELE PENTRU SLĂBIT

Familia sa a creat o pagină pe GoFundMe pentru a strânge bani pentru a-i plăti facturile medicale. „Fiecare moment de acum încolo este o binecuvântare pentru mine”, a declarat Georgitis pentru Good Morning America.

Georgitis face frecvent scufundări în căutare de dinți de rechin și alte fosile în apele din jurul orașului Charleston. El a fost în locul în care a fost atacat de cel puțin 30 de ori și, deși a mai văzut aligatori, de obicei aceștia fac plajă pe spate sau stau departe.

Citește și