• Un american era pe cale să-și piardă un braț din cauza unui aligator.
  • Bărbatul căuta dinți de rechin fosilizați pe un râu din SUA.
  • Aligatorul i-a zdrobit brațul și l-a tras la 15 m sub apă.
  • Bărbatul a avut nevoie de operații și 6 luni de recuperare.
  • Carolina de Sud are aproximativ 100.000 de aligatori.

Un american aflat față în față cu un aligator a considerat că singura lui șansă de supraviețuire e să-și piardă un braț. Bărbatul era pe un râu din Carolina de Sud, în căutarea unor dinți de rechin fosilizați. Animalul i-a zdrobit brațul și l-a tras 15 metri sub apă, când bărbatul tocmai se pregătea să iasă din râu.

Intuiția i-a spus să tragă de braț cât poate de tare – norocul lui este că a mai putut să înoate până la barca unui prieten. La spital a aflat că brațul lui este rupt și a avut nevoie de multe cusături, inclusiv mai multe operații și 6 luni de recuperare, anunță Yahoo News.

Departamentul de Resurse Naturale din Carolina de Sud știe situația și investighează. Statul are aproximativ 100.000 de aligatori, o specie protejată de stat și au reguli stricte când vine vorba de uciderea lor. De obicei, atacurile sunt rare. Carolina de Sud a avut cel puțin 6 atacuri fatale de aligatori din 2016 încoace.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

Familia sa a creat o pagină pe GoFundMe pentru a strânge bani pentru a-i plăti facturile medicale. „Fiecare moment de acum încolo este o binecuvântare pentru mine”, a declarat Georgitis pentru Good Morning America.

Georgitis face frecvent scufundări în căutare de dinți de rechin și alte fosile în apele din jurul orașului Charleston. El a fost în locul în care a fost atacat de cel puțin 30 de ori și, deși a mai văzut aligatori, de obicei aceștia fac plajă pe spate sau stau departe.

Citește și