• O analiză publicată pe WSJ ne arată 99% dintre oameni vor să fac sex într-un hotel, 85% în natură, iar 83% vor să facă sex pe plajă.
  • Cu toate astea, multe cupluri nu se pot deconecta de griji și pun presiune pe ei.
  • Bogdan Morar, sexolog, recomandă să discutăm cu partenerul despre așteptările noastre legat de sex în vacanță.

Chiar daca-i final de sezon, subiectele „fierbinți” continuă să dicteze cursul vacanței noastre. Pe lângă deconectarea și relaxarea mult dorită, cum rămâne cu cheful de sex?

O analiză publicată pe WSJ ne arată 99% dintre oameni vor să fac sex într-un hotel, 85% în natură, iar 83% vor să facă sex pe plajă. Cu toate astea, multe cupluri nu se pot deconecta de griji și pun presiune pe ei.

Bogdan Morar, sexolog, recomandă să discutăm cu partenerul despre așteptările noastre legat de sex în vacanță. Astfel evităm dezamăgirile, spune el.

Recomandări

VREM O ȘCOALĂ CA AFARĂ
URSULA CERE CONCURENȚĂ ECHITABILĂ CHINEI
BELLA IA PAUZĂ DE LA MODELING
RUBLEV CÂȘTIGĂ LA MADRID
CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CIOLACU CHELTUIE PESTE BUGETARE

„În general, vacanțele trezesc în noi mult entuziasm pentru că e o perioadă în care scăpăm de responsabilități, mergem în locuri exotice. Toată această noutate intensifică și poate să crească mult dorința sexuală, mai ales dacă în cadrul relației aveam nu aveam parte de atât de mult sex pe cât ne am dorit, din diverse motive”, a spus Bogdan Morar, la Aleph News.

Citește și: