• Jock Zonfrillo, gazda ,,MasterChef Australia” , a murit la vârsta de 46 de ani.
  • Decesul a fost confirmat de Network 10 chiar în ziua în care trebuia să difuzeze premiera sezonului 2023 al emisiunii MasterChef.
  • Zonfrillo era căsătorit și avea patru copii.

Jock Zonfrillo, gazda ,,MasterChef Australia” , a murit la vârsta de 46 de ani. Zonfrillo, un bucătar premiat și un prezentator de succes, a murit subit, scrie BBC. Decesul a fost confirmat de Network 10, chiar în ziua în care trebuia să difuzeze premiera sezonului 2023 al emisiunii MasterChef.

„În șoc total să aud de moartea subită a lui chef Jock Zonfrillo. M-a făcut plăcere să lucrez cu el pentru acest sezon MasterChef Australia. Jock a fost foarte generos cu timpul și spiritul său. Îi vom simți lipsa. Trimit dragoste și condoleanțe familiei, prietenilor, echipei MasterChef și concurenților” , a transmis Jamie Oliver.

Emisiunea MasterChef Australia nu va fi difuzată în această săptămână.

Recomandări

NOI IPAD-URI DE LA APPLE
CAMILLA ÎNDEAMNĂ COPIII LA CITIT
PRINȚUL HARRY MERGE ÎN UK
27 DE CICLIȘTI ROMÂNI MERG LA CAMPIONAT
BRITANICII CAUTĂ PROFESORI ÎN ROMÂNIA
ACTORUL IAN GELDER A MURIT

Jock Zonfrillo, gazda MasterChef Australia

Zonfrillo era căsătorit și avea patru copii. Scoțianul a lucrat cu bucătari de renume mondial în restaurante celebre din întreaga lume înainte de a-și deschide propriul restaurant în Adelaide în 2013.

Zonfrillo s-a născut în Glasgow dintr-un tată italian și o mamă scoțiană și a obținut o ucenicie la The Turnberry Hotel la vârsta de 15 ani. Până la 17 ani, lucra alături de Marco Pierre White la restaurantul său omonim Marco Pierre White.

După ce s-a mutat în Australia, Zonfrillo a deschis Bistro Blackwood și Restaurant Orana în Adelaide, acesta din urmă câștigând importante premii culinare. „În 2019, Jock a fost numit judecător la MasterChef Australia, unde a fost foarte mândru să provoace și să-i antreneze pe concurenți și, desigur, să inspire o națiune de bucătari acasă” , a spus Network Ten.

A dus o viață colorată și controversată. În 2002, i-a dat foc unui ucenic în restaurantul său, se pare că lucra prea încet. Despăgubiri au fost acordate de către o instanță, dar el a fost declarat în faliment în 2007, după ce nu a plătit. Alte controverse au înconjurat Fundația sa din Orana (menită să păstreze tehnicile istorice de gătit) și falimentul celor două restaurante din Adelaide.

Zonfrillo a publicat un memoriu în 2021, „Last Shot”. La scurt timp după, ziarul Sydney Morning Herald a dezmințit multe dintre afirmațiile și descrierile sale, inclusiv poveștile despre consumul de droguri. Acesta l-a citat pe White spunând: „Jock nu este un om rău. Are un intelect natural și este foarte drăguț. Singura problemă este că aproape tot ce a scris despre mine este neadevărat. ”

Citește și

Suedia construiește prima autostradă electrificată din lume: Mașinile electrice se încarcă în timpul mersului

„Imunitatea suverană” a Regelui Charles al III-lea. Care sunt legile de care este scutit monarhul

FOTO. Familia lui Meghan Markle împărtășește o imagine pe care Ducesa „nu și-a dorit ca lumea să o vadă vreodată”. În ce ipostază a fost surprinsă