• Elena Reygadas a fost declarată recent cea mai bună bucătăreasă din lume de către organizația World’s 50 Best Restaurants.
  • Reygadas a fost recunoscută pentru contribuția sa la promovarea mâncărurilor tradiționale mexicane.
  • Directorul World’s 50 Best Restaurants a declarat că este o onoare să îi înmâneze acest premiu Elenei Reygadas.

Mexicanca Elena Reygadas a fost declarată recent cea mai bună bucătăreasă din lume de către organizația World’s 50 Best Restaurants, scrie Robb Report.

Reygadas, care este proprietara restaurantului Rosetta din Mexico City, a fost desemnată câștigătoare pentru premiul din 2023. Aceasta a câștigat anterior titlul de cea mai bună bucătăreasă din America Latină în 2014 și a reușit acum să obțină această distincție mondială după aproape un deceniu.

Reygadas a declarat că este foarte recunoscătoare și onorată să primească acest premiu de la oamenii pe care îi admiră. Ea a subliniat că gătitul este o practică comună și că acest premiu aparține întregii sale echipe, precum și tuturor femeilor din bucătărie care au păstrat moștenirea culinară timp de generații.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
OLIVIA RODRIGO NU MAI CÂNTĂ ÎN UK
GOOGLE DĂ BANI GREI LA APPLE
GEN Z SE DISTREAZĂ CU POWERPOINT-URI

Elena Reygadas, cea mai bună bucătăreasă din lume

Rosetta, restaurantul deschis de Elena Reygadas în 2010, a fost recunoscut pentru reinterpretarea mâncărurilor mexicane clasice, cu menționarea specială a pastelor făcute manual și a preparatelor precum tortellini hoja santa și pipián cu fistic și tacos romeritos.

Anul trecut, Rosetta s-a clasat pe locul 60 în lista celor mai bune restaurante din lume întocmită de World’s 50 Best Restaurants.

FOTO – Robb Report

Pe lângă Rosetta, Elena Reygadas mai deține și restaurantul Lardo și bistroul Café Nin. În 2019, a lansat prima sa carte de bucate.

Este o onoare să acordăm premiul The World’s Best Female Chef în acest an Elenei Reygadas, un bucătar care deschide calea pentru generațiile viitoare de femei lideri din Mexic și nu numai” , a declarat William Drew, directorul organizației World’s 50 Best Restaurants.

Prin susținerea mâncărurilor tradiționale și a biodiversității indigene, Reygadas promovează viitorul gastronomiei mexicane și suntem mândri să îi susținem misiunea cu acest premiu prestigios. „

Citește și

FOTO. Meghan Markle se află pe lista programului de încoronare a regelui Charles al III-lea. Reacțiile controversate ale fanilor

Îți e ascultat telefonul? Un expert în tehnologie explică dacă unele reclame online sunt întâmplătoare sau nu

Un apropiat al familiei regale susține că regina Camilla s-a simțit rănită că a fost numită ticăloasă de prințul Harry