• Carrie Fisher a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame.
  • Fiica ei, Billie Lourd, a acceptat steaua în numele mamei sale și a aruncat sclipici pe ea în timpul ceremoniei.
  • La eveniment au participat mai mulți fani ai francizei, mulți dintre ei îmbrăcați în personajele lor preferate din serial.

De Ziua Star Wars, celebrată în fiecare an pe 4 mai, actriţa Carrie Fisher, interpreta prinţesei Leia, care a murit în 2016 la vârsta de 60 de ani, a fost onorată postum cu o stea pe bulevardul Walk of Fame din Hollywooda, scrie Marca.

Fiica lui Fisher, actrița Billie Lourd, a fost prezentă pentru a accepta steaua în numele mamei ei, care a decedat în 2016. Lourd a adus un omagiu iubirii lui Fisher pentru sclipici, aruncându-l pe steaua proaspăt dezvelită, care a fost amplasată lângă cele ale colegilor lui Fisher din ,,Star Wars” , Harrison Ford și Mark Hamill.

Billie Lourd a glumit şi a povestit că mama ei îi spunea că nimeni nu e faimos până nu devine un recipient de bomboane Pez. ,,Mama mea are două probleme, un recipient Pez şi o stea pe Walk of Fame de la Hollywood. Mama, ai reuşit” , a spus Lourd.

Recomandări

FLACĂRA OLIMPICĂ AJUNGE LA CANNES
CÂȚI BANI FACI DIN YOUTUBE
PIAȚA AUTO CREȘTE ÎN ROMÂNIA
CUM VA FI VREMEA
MERKEL ÎȘI PUBLICĂ MEMORIILE
A APĂRUT EUROPA CLAUDE 3

Lourd a mai spus că după ce a urmărit-o pe mama ei în ,,Star Wars” în rolul prinţesei Leia, şi-a schimbat percepţia despre ea.

,,Mi-am dat seama atunci că Leia e mai mult decât un personaj. E un sentiment, o forţă, e graţie, e inteligenţă, e feminitate la superlativ, ştie ce vrea şi obţine” , a spus Lourd.

,,Nu are nevoie de nimeni să o salveze pentru că se salvează singură şi chiar îi salvează şi pe salvatori şi nimeni n-ar fi putut să o interpreteze mai bine ca mama mea”.

Mark Hamill i-a adus adus un omagiu lui Carrie Fisher

Actorul Mark Hamill a fost și el prezent la ceremonie și și-a amintit de perioada în care a lucrat cu Fisher la trilogia spațială. Hamill a descris-o pe Fisher ca fiind o prietenă care a jucat un rol deosebit atât în viața sa personală, cât și în cea profesională.

,,E trist că ea nu este azi aici cu noi – ar fi fost perfect -, dar nu ar fi vrut să fim trişti. Ar fi vrut să ne distrăm, să râdem” , a spus Hamill, interpretul lui Luke Skywalker, fratele prinţesei Leia în franciza ,,Star Wars” .

La ceremonie au participat mai mulți fani ai francizei, mulți dintre ei fiind îmbrăcați în personajele lor preferate din serial. Chiar și roboții C-3P0 și R2-D2 și-au făcut apariția.

Citește și

ChatGPT are propriile patru scenarii apocaliptice. Cum ar putea sfârși omenirea

Mama lui Jennifer Lopez a știut întotdeauna că fiica ei și Ben Affleck se vor împăca: „M-am rugat timp de 20 de ani”

Călătorii în timp record până în Dubai. Europa intră în cursa avioanelor hipersonice