• Nicole Scherzinger a arătat senzațional doar în bikini plin de pietre prețioase, în timp ce se plimba pe plajă.
  • Nicole a asortat costumul de baie cu o rochie kimono, în timp ce se afla pe plajă.
  • Recent, Nicole Scherzinger a vorbit deschis pentru The Sun despre schimbările prin care a trecut de la vârsta de 20 de ani.

Nicole Scherzinger a arătat senzațional doar în bikini plin de pietre prețioase, în timp ce se plimba pe plajă. Cântăreața de la Pussycat Dolls, în vârstă de 44 de ani, s-a lăudat cu cele două piese asortate, care i-au pus în evidență abdomenul tonifiat și bronzat, scrie revista Hello Magazine.

Nicole a asortat costumul de baie cu o rochie kimono, în timp ce se afla pe plajă.

Cântăreața hit-ului „Don’t Cha” a purtat un machiaj minimalist în timp ce a arătat pe Instagram câteva mișcări de dans pline de viață.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

Ea a glumit pe seama energiei sale în descrierea videoclipului, scriind: „Vă distrați în acest weekend? Spuneți-mi ce faceți!” .

Reacția fanilor

Fanii au reacționat rapid, iar unul dintre ei a scris: „Ținuta, părul, corpul, asta e distracția pe care o ai” .

„Ce zeiță ești!” , a comentat altul.

Nicole, care este împreună cu partenerul ei Thom Evans de trei ani, s-a bucurat de soare în timpul escapadei lor.

Anterior, Nicole a vorbit deschis pentru publicația The Sun despre schimbările prin care a trecut de la vârsta de 20 de ani.

„La 30 de ani devii mai echilibrat și te iubești mai mult. La 20 de ani ești mai anxios. Încă sunt, dar mă descurc mai bine cu lucrurile. La 20 de ani eram ca un pistol. Este o călătorie de o viață întreagă să încerci să te descoperi pe tine însuți. Nu-mi fac niciodată griji că îmbătrânesc, deși devine un pic înfricoșător când cifrele încep să se schimbe. Dar ce poți să faci în privința asta? Tot ceea ce poți face este să îmbătrânești cu grație și să știi că asta nu îndepărtează cu nimic copilul din tine. Eu încă mă simt ca și cum aș avea 21 de ani. Vârsta este doar un număr” , spunea ea pentru The Sun.

Citește și

FOTO. Noi fotografii cu Prințul Louis, care sărbătorește cinci ani, au fost făcute publice de Casa Regală a Marii Britanii

Meghan Markle vorbește despre încoronarea regelui Charles al III-lea. Ce a transmis ducesa

Elon Musk îi răspunde lui Stephen King: „Am donat 100 milioane Ucrainei, tu cât ai donat?”