• Stephen King i-a cerut lui Elon Musk să doneze cei 8 dolari pentru bifa albastră de verificare de pe Twitter unei organizații de caritate pentru Ucraina.
  • Răspunzând lui King, Musk a comentat apoi spunând că a donat deja 100 de milioane de dolari Ucrainei.
  • Musk a eliminat bifa albastră de pe aproape toate conturile la începutul săptămânii.

Stephen King i-a cerut lui Elon Musk să doneze cei 8 dolari pentru bifa albastră de verificare de pe Twitter unei organizații de caritate pentru Ucraina, scrie NDTV.

La o zi după ce Musk a dezvăluit că „plătește personal” pentru bifa Twitter Blue pentru unele celebrități, autorul Stephen King i-a cerut șefului Twitter să-și dea banii pentru bulină unei organizații de caritate. În tweetul său, King i-a sugerat, de asemenea, lui Musk să doneze banii unei fundații care oferă servicii în Ucraina lovită de război. 

,,Cred că domnul Musk ar trebui să dea bulina mea albastră unei organizații de caritate. Recomand Fundația Prytula, care oferă servicii de salvare a vieților în Ucraina. Sunt doar 8 dolari, așa că poate că domnul Musk ar putea adăuga puțin mai mult” , a scris King sâmbătă pe Twitter.

Recomandări

CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

„Am donat deja 100 de milioane de $ Ucrainei. Tu cât ai donat?” 

Răspunzând lui King, Elon Musk a comentat apoi spunând că a donat deja 100 de milioane de dolari Ucrainei. „Tu cât ai donat?” l-a întrebat pe autor. 

Musk a eliminat bifa albastră de pe aproape toate conturile la începutul acestei săptămâni. Datorită acestei evoluții, o serie de celebrități și personalități celebre și-au pierdut mult râvnita bifă albastră de verificare. Cu toate acestea, LeBron James, Stephen King și actorul William Shatner și-au păstrat bifa de verificare. 

Musk a dezvăluit apoi că „plătește personal” pentru abonamentele Twitter Blue ale unor celebrități pentru a-și păstra bulina. Acest lucru a ieșit la iveală când King a postat pe Twitter spunând că „Contul meu de Twitter spune că m-am abonat la Twitter Blue. Nu am făcut-o. Contul meu de Twitter spune că am dat un număr de telefon. Nu l-am dat”. Răspunzând la acest tweety Musk a spus: „Cu plăcere, namaste!” împreună cu un emoji cu mâinile lipite pentru rugăciune. 

S-a dovedit că Musk a restaurat insigna albastră a utilizatorilor cu peste un milion de urmăritori. 

Potrivit Rolling Stone, un număr de utilizatori care au peste un milion de urmăritori pe site-ul de microblogging au descoperit astăzi că bulinele albastre pe care le aveau până pe 20 aprilie au revenit în conturile lor. 

Citește și


FOTO. Noi fotografii cu Prințul Louis, care sărbătorește cinci ani, au fost făcute publice de Casa Regală a Marii Britanii

Cel mai „bătrân” copac din lume este capabil să dezvăluie secretele planetei. Ce vârstă se estimează că are arborele

FOTO. Muzeul Auschwitz emite un avertisment după ce a identificat o fotografie „nerespectuoasă” a unui turist