• Chatbotul My AI” de la Snapchat este disponibil pentru toți utilizatorii aplicației.
  • Chatbotul My AI de la Snapchat este alimentat de ChatGPT.
  • My AI este capabil să ofere recomandări, să răspundă la întrebări, să te ajute să îți faci planuri și multe altele.

Chatbotul My AI” de la Snapchat este acum disponibil pentru toți utilizatorii Snapchat, după ce a fost testat cu abonații Snapchat+. Chatbotul My AI” de la Snapchat este disponibil pentru toți utilizatorii aplicației, după ce anterior a fost disponibil doar pentru abonații premium Snapchat+ de la Snapchat. Chatbotul My AI de la Snapchat este alimentat de ChatGPT și poate face o serie de lucruri diferite, dar are mult mai puține funcționalități decât ChatGPT, scrie Trusted Reviews.

Pe scurt, My AI este capabil să ofere recomandări, să răspundă la întrebări, să te ajute să îți faci planuri și multe altele. My AI poate fi folosit atunci când vorbești cu prietenii folosind comanda @MyAI” și îi poți da, de asemenea, un nume personalizat, precum și un Bitmoji, dacă vrei ca AI-ul să pară și el puțin mai personal. Deși este alimentat de ChatGPT, totuși, nu este neapărat același lucru.

Ideea cu My AI este de a ajuta cu viața socială. Poate fi folosit pentru a căuta un restaurant sau un eveniment, pentru a obține indicații, pentru a consulta o listă de lucruri pe care le poți face pentru distracție. Pur și simplu, aceasta este o implementare a inteligenței artificiale mai familială decât ceva mai robust precum ChatGPT.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

My AI nu este chiar cea mai revoluționară implementare a tehnologiei AI, dar, pe de altă parte, nu pare a fi un alt pas pe o cale care duce la posibila ascensiune a roboților. În plus, aplicația nu este chiar o platformă în care oamenii sunt interesați să cerceteze subiecte complicate sau să genereze poezii AI, așa că acest chatbot AI pare să se potrivească bine.

Citește și