• O femeie a găsit un mesaj atașat pe interiorul sacoului său.
  • Scott Murray, soțul acesteia, a devenit viral când a distribuit o fotografie cu noul sacou roșu al soției sale.
  • Unii au speculat că totul ar fi putut fi o farsă.

O femeie a rămas șocată după ce a descoperit un bilet în buzunarul sacoului său, cumpărat dintr-un magazin de caritate. Sacoul conținea instrucțiuni despre dorințele de înmormântare ale proprietarului anterior, scrie Daily Mail. În aprilie 2021, Scott Murray, din Carolina de Nord, a devenit viral pe Facebook după ce a postat o fotografie a partenerei sale, JoAnn, în noua sa jachetă.

Când cei doi s-au întors acasă, JoAnn a găsit un mesaj de la fostul proprietar, prins în interior. Mesajul era scris pe o bucată de hârtie: „Îngropați-mă în acest costum roșu”. Uimit de descoperire, Scott a postat apoi o fotografie a biletului pe pagina sa de Facebook.

El a scris: „JoAnn a cumpărat acest minunat sacou roșu și avea un bilet prins în buzunar”. Postarea sa recent reapărută a adunat sute de like-uri, comentarii și distribuiri de când a fost încărcată pentru prima dată.

Recomandări

A.I. NEWS
ULTIMATUM PENTRU HAMAS
CÂT INVESTESC PARTIDELE ÎN PROPAGANDĂ
UNDE MERGE REGELE CHARLES
MACRON A IEȘIT LA ATAC
FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID

Un utilizator a răspuns: „Sper că a fost îngropată în ceva minunat”. Un altul a adăugat: „Ei bine, asta mă întristează foarte tare”.

„Atât de trist”’, a scris un al treilea. „Familia ei cel mai probabil nu a văzut asta niciodată, totuși”. Alții au spus că biletul ar fi descurajat-o să poarte sacoul.

Postarea recent reapărută a adunat sute de like-uri și share-uri, iar unii au speculat că totul ar fi putut fi o farsă. „Poate că a fost o glumă… Bunica a lăsat pe toate jachetele ei preferate și a avut această postare pentru a se mai pune cu copiii ei”. Un altul a adăugat: „Voi începe să pun asta în buzunarele tuturor hainelor pe care le donez”.

Citește și: