• Meta lansează „Instagram Broadcast Channel”, una dintre cele mai recente funcții.
  • Utilizatorii Meta au o nouă șansă de a fi mai aproape de influencerii lor preferați.
  • Ai opțiunea de a părăsi sau dezactiva oricând canalele de difuzare.

Utilizatorii Meta au o nouă șansă de a fi mai aproape de influencerii lor preferați. Cum? Prin extinderea globală a canalelor de difuzare Instagram. Această expansiune le permite creatorilor de conținut digital să interacționeze în timp real cu urmăritorii lor la nivel mondial.

Meta lansează „Instagram Broadcast Channel”, una dintre cele mai noi funcții, scrie Le Monde. Scopul acestei noi funcții este generarea de comenzi care să ajute creatorii să-și gestioneze și să-și promoveze canalele de difuzare.

De acum, utilizatorii pot partaja actualizări de text, pot posta imagini și videoclipuri, dar și clipuri audio. De asemenea, pot adăuga și alți colaboratori la canalul lor, care pot contribui și pot ajuta la gestionarea conținutului.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Printre aceste comenzi se numără setarea unei date și ore de expirare pentru conținutul de pe canal, adăugarea unui moderator pentru a ajuta la gestionarea membrilor, mesajelor și conținutului, precum și partajarea unui link sau chiar a unei previzualizări în Povești, pentru a încuraja adepții să se alăture lor.

Ai opțiunea de a părăsi sau dezactiva oricând canalele de difuzare și poți controla notificările de la creatori prin accesarea profilurilor acestora, apăsând pe pictograma clopoțelului și selectând opțiunea canal de difuzare”.

Canalele Instagram conțin imagini, filmări și înregistrări audio, alături de clasicele mesaje scrise. La gestionarea unui canal pot colabora și mai mulți creatori de conținut. Noua facilitate, care este acum implementată la nivel global, a fost în ultimele luni disponibilă unui număr limitat de utilizatori.

Citește și