Motivul pentru care Ben Affleck nu are Instagram. „Vreau să mă feresc de experiențele dureroase din trecut”

Ben Affleck arrives at the premiere of "The Tender Bar" on Sunday, Dec. 12, 2021, at the TCL Chinese Theatre in Los Angeles. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Ben Affleck a recunoscut că este responsabil pentru propriul său comportament, după ce a fost criticat pentru că a dat vina parțial pe căsnicia sa cu Jennifer Garner pentru problemele sale cu alcoolismul.

Într-un interviu pentru The Independent, el a spus că a fost ,,prins în capcană” în timpul căsniciei cu Garner și că aceasta a fost ,,o parte din motivul” pentru care a început să bea, dar și-a asumat întreaga responsabilitate pentru comportamentul său. El a adăugat că ,,ceea ce am făcut a fost [să] beau o sticlă de scotch și să adorm pe canapea, ceea ce s-a dovedit a nu fi soluția” .

Actorul, care a fost căsătorit cu Garner din 2005 până în 2018, a explicat că decizia de a pune capăt căsniciei lor a fost cea potrivită.

El a recunoscut că, în caz contrar, ar fi fost o povară unul pentru celălalt și că el ar fi continuat să bea, ceea ce ar fi dus la probleme mai mari.

Într-un interviu acordat publicației Stern, el a dezvăluit că una dintre cauzele consumului său de alcool a fost sentimentul de captivitate în relația lor.

Într-un interviu acordat publicației The Hollywood Reporter, actorul Ben Affleck a vorbit despre reacțiile negative la comentariile sale anterioare, pe care le-a descris ca fiind o ,,experiență foarte dureroasă”.

El a sugerat că dezvăluirile sale au fost scoase din context și că au fost ,,de fapt opusul a ceea ce [el] a vrut să spună” .

Affleck a explicat că este foarte precaut în prezent și consideră platformele sociale și interviurile ca fiind niște ,,mine de teren” , unde dacă spui un singur lucru greșit, cariera ta s-ar putea să fie terminată.

El a confirmat că se referea la ,,ideea că îmi învinovățesc [fosta] soție pentru că am băut” într-un interviu, dar a subliniat că comportamentul său este în întregime responsabilitatea sa.

El a încercat să transmită ideea că dacă faci lucruri pentru a umple un gol care nu sunt sănătoase, vei începe să faci mai mult din acele lucruri.

Affleck a declarat că a fost ,,destul de articulat” în ceea ce privește sensul său în timpul interviului cu Stern, dar susține că comentariile sale au fost apoi ,,denaturate în mod deliberat pentru a face din ele un clickbait” .

El a mai afirmat că toți ceilalți au preluat apoi această versiune denaturată și nu a contat cât de des a repetat că nu o învinuiește pe fosta sa soție pentru alcoolismul său. ,,Așa că, da. Este greu” , a concluzionat actorul.

Affleck și Garner, care au în comun copiii Violet, 17 ani, Seraphina, 13 ani, și Samuel, 10 ani, s-au despărțit în 2015, după 10 ani de căsnicie. Celebrul cuplu a divorțat oficial în 2018, în același an în care Affleck a intrat la dezintoxicare pentru alcoolism.

Starul din Gone Girl și-a reluat ulterior idila cu Lopez, cu care a fost logodit la începutul anilor 2000, cuplul legându-se în iulie 2022.

Citește și:

Cum a distrus Bumble cea mai mișto parte la dating și cuplat

Cum luptă artiștii și scriitorii împotriva inteligenței artificiale?

VIDEO. Sharon Stone suferă o pierdere financiară majoră. Prăbușirea băncii Silicon Valley a lăsat-o fără „jumătate” din avere

Exit mobile version