• Netflix prezintă primul său eveniment sportiv live, Netflix Cup.
  • Este o competiție de golf la care vor participa și 4 piloți de Formula 1.
  • Pe bursă are plus 22,36% în 2023 și este pe locul 88 în topul companiilor din S and P 500.

Se aprind luminile roșii. Netflix prezintă primul său eveniment sportiv live. O competiție de golf la care vor participa 4 jucători profesioniști de golf și 4 piloți de Formula 1. Competiția are loc în data de 14 noiembrie. Netflix Cup va fi primul eveniment sportiv live al companiei.

Pentru că Netflix a vrut să iasă și mai mult în evidență, competiția va avea 4 piloți de Formula 1 și 4 jucători de golf profesioniști. Câte unul din fiecare în echipe de câte doi. Piloții care vor participa sunt: Alexander Albon, Lando Norris, Carlos Sainz și Pierre Gasly.

Regulile sunt destul de simple. Patru echipe de câte doi concurează între ele, iar primele două se vor duela pentru titlul inaugural. Meciul va fi unul simplu, cu 8 găuri. Turneul va avea loc în SUA, marți, 14 noiembrie, înainte de Grand Prix-ul din Las Vegas.

Recomandări

TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
TEMPERATURI RECORD ÎN INDIA
MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
O LUNĂ DE SCHENGEN

Ce cifre are Netflix în urma tuturor acțiunilor?

Netflix performează și pe bursă. Are plus 22,36% în 2023. Și este pe locul 88 în topul randamentelor companiilor din S and P 500, potrivit Slickcharts. Creșterea maximă în 2023 a fost de 63%.

În ultimele 4 luni, inclusiv cea în care ne aflăm, acțiunile Netflix scad. De la maximul din anul curent, de 485 de dolari, înregistrat în iulie, la pragul actual, de 355 de dolari pe unitate. Astazi, în pre-market, acțiunile au -0,8%. Diseară urmează raportările Netflix pentru primele 9 luni din 2023.

Citește și