• Cercetătorii de la Universitatea din Oslo susțin că atingerile se simt mai suave după ce mănânci.
  • 60 de participanți la studiu au fost periați la tibia dreaptă după ce au mâncat.
  • Rezultatele au relevat că atingerile au fost considerate ceva mai plăcute în zilele în care participanții au mâncat decât în ​​zilele în care au postit.

Există multe lucruri pe care le poți face pentru a trezi starea de spirit pentru sex. Poate ți se pare ciudat, dar în primul rând nu uita să mănânci înainte, spun cercetătorii de la universitatea din Oslo, scrie Daily Mail.

Sexul este mai plăcut după ce mănânci

Cercetătorii din Norvegia au luat 60 de oameni, dornici să participe la studiu. Într-o zi aceștia au mâncat înainte de a fi examinați, iar în altă zi să zicem că au ținut post. În ambele zile, participanților li s-a periat tibia dreaptă cu diferite viteze, în timp ce creierul lor a fost scanat. Ulterior, participanții au fost rugați să evalueze cât de intensă a fost simțită atingerea, precum și cât de plăcută a fost. Rezultatele au relevat că atingerile au fost considerate ceva mai plăcute în zilele în care participanții au mâncat decât în ​​zilele în care au postit.

În concluzie, cercetătorii de la Universitatea din Oslo susțin că „atingerile suave” se simt mai puțin plăcute atunci când ți-e foame. Ei spun că acest efect neobișnuit se datorează „grelinei”, care este cunoscută și ca „hormonul foamei”. Mai mult, oamenii de știință din Oslo spun că aceste atingeri pe care le simți mai suave atunci când mănânci, ar putea să-ți creeze dificultăți în a respecta un plan de dietă.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

Sunt alimente care sunt folosite ca un afrodisiac de top, cum ar fi stridiile, ciocolata neagră, chiar și somonul.

Citește și