O expertă epidemiolog a primit o cană personalizată prin curier: „Nu mă pot opri din râs”

O expertă în boli infecțioase a primit cadou prin curier o cană cu o frază inscripționată. Mesajul a devenit viral în doar câteva ore, relatează Huffington Post

Pandemia provocată de coronavirusul din martie 2020 a forțat populația lumii să aibă conversații zilnice despre acest virus și chiar i-a obligat pe unii să intre în lumea epidemiologiei.

Experții din aceste domenii sunt în mod constant în mass-media. De când a început criza sanitară, aceștia au relatat despre evoluția acesteia, despre comportamentul agentului patogen, despre protecția oferită de vaccinuri și așa mai departe.

Prin urmare, sunt mulți cei care ar dori să nu le mai asculte zilnic, deoarece acest lucru ar însemna că pandemia ar lua sfârșit. Așa i s-a spus lui Amy Greer, expertă în boli infecțioase la Universitatea Guelph din Ontario, Canada.

Greer a primit o cană cu o frază care a devenit virală pe rețelele de socializare: „Make epidemiology boring again”, tr. «Fă epidemiologia plictisitoare din nou», o readaptare a binecunoscutei fraze folosite de Donald Trump, „Make America great again”

Publicația expertei, care a încărcat fotografia pe profilul ei de Twitter, a făcut înconjurul lumii și în câteva ore a acumulat peste 35.000 de like-uri și 3.400 de distribuiri. „Nu mă pot opri din râs”, a recunoscut ea.

Într-un alt tweet, Greer a spus că respectiva cană i-a fost trimisă de Gabrielle Brankston, o studentă la cursul de doctorat predat de Gabrielle Brankston, lector în Epidemiologie și modelare matematică în domeniul bolilor infecțioase.

Exit mobile version