• Nutriția contează 80%, iar sportul 20% pentru un corp de invidiat.
  • „Un abdomen cu 6 pătrățele înseamnă disciplină“ spune Cornel Moca, antrenor de fitness.
  • Experții confirmă faptul că nutriția și sportul merg mână în mână.

În fiecare luni zici că te apuci de sală, de dietă sau că vei avea un abdomen plat, dar nu știi cum să începi.

Cornel Moca este antrenor de fitness și spune că „dacă vrem 6 pătrățele atunci e mai complicat, pentru că pătrățelele înseamnă practic disciplină 100%. Și anume, alimentație la ore fixe, calorii calculate și antrenamente bine, bine, și precise făcute exact ca la carte”.

Pentru un corp frumos, trebuit să faci mult sport și să fii atent la alimentație. Totuși, dieta ar trebui gândită în funcție de nevoile individuale.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Corina Zugravu, medic nutriționist: „La dietă recomand ca măcar întotdeauna la început când mergem pe o anumită cale să încercăm să avem sfatul unui specialist.

Dan Iancu este vicecampion european la BodyBuilding Men’s Physique, în cadrul evenimentului de fitness World Championship. El îți spune ce face pentru a avea un abdomen plat și un corp de invidiat.

Dan Iancu: „Pentru mine a fost foarte bine faptul că am reușit să-mi corelez antrenamentele la sală. Cu o nutriție corectă, am eliminat tot ceea ce înseamnă zahăr și prăjeli și, de asemenea, să avem să avem cele 8 ore de somn pe cât posibil.

Andreea este jurnalistă și nu are mult timp la dispoziție. Spune că nu are timp să facă sport și recunoaște că mănâncă haotic. Totuși, are un corp atletic.

Andreea Neblea: „Aș minți dacă aș spune că am grijă să consum doar alimente sănătoase. Totuși, am grijă să nu fac excese. Îmi fac toate poftele ca să zic așa, dar reușesc să-mi mențin abdomenul plat, mai fac exerciții acasă, dar nu am grijă la nutriție.”