• Paris Saint-Germain a pierdut 1,8 milioane de urmăritori pe Instagram, după plecarea lui Lionel Messi de la gigantul din Ligue 1.
  • Messi a petrecut doi ani pe Parc des Princes, câștigând două titluri succesive în Franța.
  • Sportivul pleacă de la PSG, iar o revenire la Barcelona sau o mutare în Arabia Saudită sunt ambele posibile destinații.

Paris Saint-Germain a pierdut 1,8 milioane de urmăritori pe Instagram, după plecarea lui Lionel Messi de la gigantul din Ligue 1.

Messi a petrecut doi ani pe Parc des Princes, câștigând două titluri succesive în Franța. Însă ultimul să meci a fost marcat de neliniștea suporterilor, argentinianul fiind huiduit în timp ce urca să își ia medalia sâmbătă seara, scrie Mirror.

Sportivul pleacă de la PSG, iar o revenire la Barcelona sau o mutare în Arabia Saudită sunt ambele posibile destinații. Și se pare că PSG simte deja greutatea pierderii superstarului, după ce a confirmat plecarea sa în ajunul înfrângerii de sâmbătă cu Clermont.

Recomandări

SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII

Această pierdere de urmăritori a venit după meciul cu Clermont, PSG având anterior 69,9 milioane de urmăritori.

Această cifră a scăzut la 68,1 de milioane de la meciul de sâmbătă seara, în timpul căruia Messi a primit un adio ostil din partea publicului. Cei care l-au întâmpinat pe Messi cu huiduieli au fost criticați de patronul Christophe Galtier, care pare și el pe cale să plece de la PSG.

Citește și: