• TikTok adaugă opțiunea de postări care conțin doar text, asemănătoare story-urilor de pe Instagram.
  • Postările bazate pe text au o limită de 1.000 de caractere și pot fi adăugate în flux sau la „story-ul” tău.
  • Platforme precum Threads și TikTok încearcă să preia dominația de microblogging a Twitter.

Platforme precum Threads, Bluesky, Mastodon și altele încearcă să se poziționeze ca un înlocuitor viabil al Twitter, pe măsură ce aplicația lui Musk își pierde din ce în ce mai multe funcții, trafic și chiar emblematica pasăre albastră. Celelalte platforme profită și încearcă să preia dominația de microblogging a Twitter. Și TikTok a făcut o schimbare în acest sens.

Dacă până acum te gândeai la TikTok ca la o aplicație în care dai scroll la clipuri video, aplicația adaugă posibilitatea de a face postări bazate exclusiv pe text.

Genul acesta de postări nu este nou, îl știm de pe Instagram, unde story-urile pot avea această formă. La astfel de postări bazate pe text poți adăuga muzică, hashtag-uri și stickere, poți schimba background-ul în diverse culori și poți edita fontul și stilul textului, la fel ca pe Instagram, iar vizual chiar se aseamănă foarte bine.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
SADIQ KHAN CANDIDEAZĂ LA MANDATUL 3
MENIU A LA GREC
JOE BIDEN DECLASIFICĂ MARIJUANA
RAZBOIUL PENTRU A.I. A ÎNCEPUT

Această noutate este dovada că tot mai multe platforme luptă pentru a prelua din așa-numita dominație de microblogging a Twitter. Însă spre deosebire de alte platforme, pe TikTok postările bazate pe text au o limită de 1.000 de caractere. Îți mai rămâne doar să alegi dacă postezi în flux sau la „story-ul tău”, deci încă o asemănare cu Instagram. Ceilalți utilizatori pot să interacționeze cu postarea în mod similar cu felul în care interacționează cu un videoclip – rămân valabile opțiunile duet și comentariu.

Citește și: