• TikTok introduce o secțiune dedicată conținutului educațional pe lângă „For You” (Pentru Tine).
  • Secțiunea va cuprinde informații oferite de experți respectați în domeniul STEM (știință, tehnologie, inginerie și matematică).
  • Feed-ul va prezenta conținut în limba engleză cu subtitrări traduse automat, verificat de două organizații independente.

TikTok lansează un feed de conținut educațional în Europa, inclusiv în România. Secțiunea va cuprinde informații oferite de experți în domeniile de știință, tehnologie, inginerie și matematică.

TikTok introduce o secțiune dedicată conținutului educațional pe lângă „For You” (Pentru Tine), care va cuprinde informații oferite de experți respectați în domeniul STEM (știință, tehnologie, inginerie și matematică), potrivit unui comunicat transmis.

Feed-ul va prezenta conținut în limba engleză cu subtitrări traduse automat, verificat de două organizații independente.

Recomandări

CINE-I „DI VINĂ”?
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
NADAL SE CALIFICĂ ÎN TURUL PATRU LA MADRID
TRUMP MODIFICĂ DOBÂNDA DE REFERINȚĂ
CAMPUS „MADE IN CHINA”
TU CE CONDUCI AZI?

Noul feed urmează succesul feed-ului STEM din Statele Unite, care a contribuit la o creștere cu 24% a conținutului din domeniul științei, tehnologiei, ingineriei și matematicii la nivel global de la lansare.

Persoanele sub 18 ani vor avea feed-ul educațional activat în mod prestabilit, aceștia putând să își ajusteze setările de conținut în aplicație dacă doresc.

De asemenea, cei cu vârsta de peste 18 ani care sunt interesați de conținutul educațional pot opta pentru feed-ul STEM prin accesarea setărilor de conținut din aplicație.

Citește și