• LinkedIn se alătură numeroaselor alte aplicații populare care și-au lansat propriile fluxuri video de formă scurtă.
  • Feed-ul a fost observat pentru prima dată de Austin Null, un director de strategie la o agenție de influenceri numită McKinney.
  • Null a postat pe LinkedIn o scurtă demonstrație care prezintă noul feed.

LinkedIn, platforma folosită pentru a posta/găsi locuri de muncă și pentru socializare de business, testează un nou feed video de tip TikTok, asemănător cu cel de tip scurt, a confirmat miercuri compania pentru TechCrunch. Prin acest nou test, LinkedIn se alătură numeroaselor alte aplicații populare care și-au lansat propriile fluxuri video de formă scurtă în urma creșterii popularității TikTok, inclusiv Instagram, YouTube, Snapchat și Netflix.

Feed-ul a fost observat pentru prima dată de Austin Null, un director de strategie la o agenție de influenceri numită McKinney. Null a postat pe LinkedIn o scurtă demonstrație care prezintă noul feed, care se găsește în bara de navigare a aplicației într-o nouă filă „Video”. Odată ce apăsați pe noul buton Video, veți intra într-un flux vertical de videoclipuri scurte prin care puteți glisa. Puteți să dați like unui videoclip, să lăsați un comentariu sau să îl distribuiți altora. Compania nu a împărtășit detalii despre modul în care feed-ul determină ce videoclipuri să le arate utilizatorilor.

LinkedIn, deținut de Microsoft, spune că videoclipurile devin unul dintre formatele dorite de utilizatorii săi pentru a învăța de la profesioniști și experți, motiv pentru care testează o nouă modalitate prin care utilizatorii pot descoperi videoclipuri relevante. Funcția se află în faza de testare timpurie, așa că majoritatea oamenilor nu vor avea încă acces la ea.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

Citește și