Tinder te ajută să găsești dragostea mai repede. Prețul este de 500 $ pe lună

  • Tinder a dezvăluit o nouă opțiune de abonament care costă aproape 500 $ pe lună.
  • Noul abonament Tinder Select va fi disponibil pentru toți utilizatorii în cele din urmă.
  • Tinder Select vine cu avantaje ca: „Skip the Line” și „Direct Message”.
  • Tinder are și alte abonamente Plus, Gold sau Platinum care costă între 20$-40$.

Utilizatorii Tinder au acum șanse mai multe pentru a își găsi dragostea adevărată. Dar acest privilegiu vine la pachet cu anumite costuri. Aplicația a introdus un nou abonament de 500 de dolari pe lună pentru „cei mai activi utilizatori”.

Aplicația de dating a anunțat vineri un nou model de abonament VIP care vine cu multe avantaje. „Tinder Select” este descris de companie ca fiind cea mai bună modalitate de a debloca „accesul la tot ce are mai bun aplicația”. Cu Tinder Select poți trimite mesaje persoanelor care ți-au trezit interesul chiar dacă acestea nu ți-au apreciat profilul. Mai ai acces la o noua funcție „Skip the Line”, astfel utilizitorii care nu au abonamente extra tot îți pot vedea profilul, scrie Insider.

Această experiență VIP nu este, totuși, disponibilă pentru toată lumea. Compania a precizat că, deocamdată, „Tinder Select” este disponibil doar pentru cei mai buni 1% dintre cei mai „activi” utilizatori ai aplicației. Abonamentul este însoțit de un proces de verificare de 5 pași. Asta înseamnă că trebuie să ai 5 interese, 4 fotografii verificate, o biografie de cel puțin 15 caractere sau mai mult, o intenție clară de relaționare.

Citește și