• Tinder a dezvăluit o nouă opțiune de abonament care costă aproape 500 $ pe lună.
  • Noul abonament Tinder Select va fi disponibil pentru toți utilizatorii în cele din urmă.
  • Tinder Select vine cu avantaje ca: „Skip the Line” și „Direct Message”.
  • Tinder are și alte abonamente Plus, Gold sau Platinum care costă între 20$-40$.

Utilizatorii Tinder au acum șanse mai multe pentru a își găsi dragostea adevărată. Dar acest privilegiu vine la pachet cu anumite costuri. Aplicația a introdus un nou abonament de 500 de dolari pe lună pentru „cei mai activi utilizatori”.

Aplicația de dating a anunțat vineri un nou model de abonament VIP care vine cu multe avantaje. „Tinder Select” este descris de companie ca fiind cea mai bună modalitate de a debloca „accesul la tot ce are mai bun aplicația”. Cu Tinder Select poți trimite mesaje persoanelor care ți-au trezit interesul chiar dacă acestea nu ți-au apreciat profilul. Mai ai acces la o noua funcție „Skip the Line”, astfel utilizitorii care nu au abonamente extra tot îți pot vedea profilul, scrie Insider.

Recomandări

ȘOIGU VA FI ÎNLOCUIT
ROBOȚII DEVIN TOT MAI PREZENȚI ÎN CHINA
143 DE PERSOANE MOR ÎN BRAZILIA
CUM TE ADRESEZI TINERILOR
GOOGLE ȘI HARVARD FAC ECHIPĂ
ARABIA VREA ÎN CARTEA RECORDURILOR DIN NOU

Această experiență VIP nu este, totuși, disponibilă pentru toată lumea. Compania a precizat că, deocamdată, „Tinder Select” este disponibil doar pentru cei mai buni 1% dintre cei mai „activi” utilizatori ai aplicației. Abonamentul este însoțit de un proces de verificare de 5 pași. Asta înseamnă că trebuie să ai 5 interese, 4 fotografii verificate, o biografie de cel puțin 15 caractere sau mai mult, o intenție clară de relaționare.

Citește și