• Milenialii folosesc TikTok pentru a discuta despre expresiile populare ale Gen Z și despre semnificațiile din spatele lor.
  • Unii mileniali folosesc ceea ce au învățat pentru a încerca să se conecteze cu frații mai tineri.
  • Cei din Gen Z sunt surprinși de încercările de a le vorbi pe limba lor.

Milenialii folosesc TikTok pentru a discuta despre argoul Gen Z, în timp ce încearcă să înțeleagă semnificațiile pentru a se conecta mai bine cu generația tânără. Pe 2 octombrie, un utilizator care își spune @ann_natalie a postat un videoclip în care apare vorbind la cameră în timp ce se adresează colegilor mileniali și îi întreabă dacă uneori se simt complet deconectați” de argoul Gen Z, scrie Business Insider.

În videoclip, ea a explicat că surorile ei sunt din Gen Z și că acestea o enervează cu jargonul lor. Videoclipul a primit peste 5.500 de comentarii, dintre care multe păreau să provină de la mileniali care au scris că le-a plăcut vocabularul Gen Z, dar au fost în egală măsură confuzi de acesta, au cerut clarificări cu privire la semnificația anumitor fraze și au spus că intenționează să pună în aplicare unele dintre ele ei înșiși.

@ann_natalie I ❤️ gen-z lingo – sincerely, a millennial #millennialsoftiktok #genz #genzlingo #doitfortheplot ♬ original sound – NatalieAnn

Creatoarea a postat un videoclip câteva zile mai târziu, în care poate fi văzută stând într-o mașină cu una dintre surorile ei, pe care a numit-o expertul local al generației Z” în legendă, în timp ce discutau despre argoul milenial care includea spill the beans” și do it for the Vine” pentru a găsi echivalentele moderne, ale generației Z.

Recomandări

UK AR TRIMITE SOLDAȚI ÎN GAZA
AVEM PRINTRE CELE MAI MICI PREȚURI LA ENERGIE
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
UNDE SUNT INVESTIȚIILE LUI CIOLACU?
UNDE MĂNÂNCI AZI? LA STREET FOOD FESTIVAL
UNDE MĂNÂNCI AZI? LA STREET FOOD

Aceasta a primit peste 160.000 de vizualizări de la oameni care păreau să se bucure de conținut, cerându-i să facă o serie. Aceștia au spus că i-a ajutat să înțeleagă sensul argoului pe care îl interpretaseră greșit anterior.

Citește și: