• Un TikToker povestește experiența sa de a-și găsi dragostea pe un site de dating pentru persoane din închisoare.
  • Utilizatorul a crezut că a găsit în Lola fata visurilor sale.
  • Persoana care îi răspunsese pe site-ul de dating nu era Lola.

Un TikToker povestește experiența sa de a-și găsi dragostea pe un site de dating pentru persoane din închisoare, dar a fost păcălit de un deținut, scrie Dexetro.

Căutarea unui partener poate fi o sarcină dificilă în zilele noastre, în condițiile în care multe persoane folosesc aplicații de dating precum Tinder, Hinge sau Bumble pentru a se ajuta în demersul lor de a găsi persoana potrivită pentru ele. Cu toate acestea, chiar și în timp ce folosesc aplicațiile, utilizatorii nu sunt în siguranță în fața unor comportamente rele, cum ar fi ghosting. Chiar mai rău este actul de catfishing, care a apărut doar odată cu întâlnirile online.

Un utilizator TikTok ar fi găsit o modalitate de a evita aceste probleme, și-a cătutat un potențial partener pe Message a Prisoner, un site de dating pentru peroanele din închisoare. Utilizatorul a crezut că a găsit în Lola fata visurilor sale.

Recomandări

FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID
SCHOLZ RĂMÂNE FĂRĂ NEMȚI
CE SEMNIFICĂ VINEREA MARE
CUM TE FEREȘTI DE FAKE NEWS
DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
@jaayycreates I sent a letter to a prisoner in america and they finally got back to me after 4 weeks! I think she may the one! Now i just have to wait till 2027 to see her! Should I post the full letter ?#writeaprisoner #fallinginlove #mugshot #funny ♬ original sound – Jayde

Din fericire pentru Jay, ea a răspuns. Trimițându-i o scrisoare în care îl întreba dacă ar vrea să „colaboreze cândva hee hee hee”. Alături de scrisoare, ea a trimis câteva fotografii cu ea însăși pentru a-și confirma indentitatea. Jay a documentat această experiență în TikTok-ul său, prezentându-și dragostea nou descoperită. Evident, Jay era conștient de faptul că nu era tocmai sănătos să te îndrăgostești atât de repede de cineva de pe internet, dar, „dragostea este dragoste”, spune el.

Din nefericire pentru Tiktoker, se pare că s-ar putea să nu fi fost dragoste adevărată, deoarece persoana care îi răspunsese pe site-ul de dating nu era Lola.Lola, care s-a dovedit a fi Ari, a fost, fără surpriză, foarte confuză în legătură cu TikTok-ul. Ea a explicat în TikTok-ul ei: „Nu știu cum să vă spun asta, dar asta este o poză cu mine, iar numele meu este Ari și nu sunt în închisoare”. Jay a fost devastat de răspunsul lui Ari și i-a dat propriul său răspuns pe TikTok. Ari a fost amabilă, explicându-i că poza și identitatea i-au fost furate.

@zadddy_ari #stitch with @jaayydee #fyp ♬ original sound – Ariana Kuhl 🪬🧿

Citește și